44

Андрешко

преди 8 години

До рускиняПреди да пишеш в български форуми, научи български език !!!Колкото до Географията - "Самсунги и Хюндаи" са дело на Южна Корея.Колкото до жените - ти хубава ли си и ако си, ЩО ДИРИШ ТУКА ???

43

65

преди 8 години

Само като им гледам синхрона в движенията имам чувството че току-що са дошли от манифестация в чест на Чун Чанг Чук и ГЕК и кой ли още не.

42

рускиня

преди 8 години

Мисля ,че на повечето от пишещи просто им е яд,че за такива жени могатсамо да мечтаят. Иначе по софия плакнете очи я в Галена, я в Златка, я още някаква .......А най-важно,че не знаят къде Корея на карта се намира, но пък едни анализи за икономика, все едно че тук се произвеждаг Самсунги и Хюндаи на всека крачка.

41

Анонимен

преди 8 години

Един народ, две държави - южна и северна Кореяедната на първите места в света по жизнен стандарт, производител на Самсунг, Хюндай, КИАдругата на последно място в света, опасана с огради /като ние при соца/ да не избяга добитъкав едната хората се наслаждават на живота, пътуват по света, забавляват сев другата нямат дори интернет, ходят пеша, ядат картофи с ориз, кланят се на портрета вожда, а за пътуване по света дори не мечтаяттова е разликата м/у соцализъма и капитализъма

40

Анонимен

преди 8 години

Умрела работа.

39

Сводник

преди 8 години

Тия са най-високо платените.... хм... музикантки в Северна Корея.

38

ех

преди 8 години

Кво ли няма да направи една северно-корейска жена за храна.

37

Анонимен

преди 8 години

До майорскии са по малко разголени от нште пачаври !руските ли?

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 37Много високи уа. Подозирам изкуствен подбор от страна на другаря Ким.е те джуджетата са така. Избират си високи гаджета и си мислят, че са порастнали. Примери много - ***, сидераста...

35

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 41Северна Кореа са по назад от нас. Нямат си в столицата соросо-нарко-***....сти.. като в софия...и всички са членове на корейската атака :) Обаче не *** руски зaдници.

34

до 34

преди 8 години

Ти си истински промит мозък.Не търпиш мнение различно от твоето.16 посетил страната и взел че я харесал-как може,не те е питал тебе!

33

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен

32

Анонимен

преди 8 години

Северна Кореа са по назад от нас. Нямат си в столицата соросо-нарко-***....сти.. като в софия...

31

Анонимен

преди 8 години

Готино и възбуждащо.Браво.

30

Анонимен

преди 8 години

В сравнение с южнокорейските групи, тези са пълна скръбвсе едно гледам група от баба си от времето

29

q0w

преди 8 години

ми по добре изглеждат от нашите пачи по разни шоута бигбрадър и подобни

28

майорски

преди 8 години

Е па не е зле ! Добре пеят момичетата ..... и са по малко разголени от нште пачаври ! Сигурен съм че и текста им е по смислен от този на нашите поп дзвезди ....

27

Анонимен

преди 8 години

Възможна ли е корейска версия на "Момичетата на късмета",изобщо късмет ли е живот в тази страна

26

do 16

преди 8 години

Не знам какъв е проблемът с хора като теб, честно. Малко ти е мозъкът ли, история ли не си учил, литература ли не си учил, липсва ти логическо мислене ли, не правиш разлика между политическите режими ли или от всичко по-малко. Какво си седнал да обесняваш, че били карали колела и им били чисти улиците, а южнтите им съседи се друсали и проституирали. Всеки си има глава на раменете и прави толкова, колкото умственият му капацитет позволява.

25

vlady

преди 8 години

Данните ясно показват - България има около 13 пъти по-висок БВП абсолютна стойност и около 10 пъти по-висок еквивалент покупателна способност. Северна Корея е приблизително на нивото на Мозамбик, Мадагаскар, Зимбабве и т.н. най-бедни африкански държави, Южна е приблизително на нивото на Испания и Италия. Също в България има възможности за свободно творчество - на Autumn Souls of Sofia чух страхотни съвременни български групи като Eufobia, Bleak Revelation, Cupola, Hyperborea и т.н.