Снимка: Reuters
fallback

Мексиканското издание на популярното мъжко списание "Playboy" ще продължи да публикува на страниците си снимки на голи модели, независимо от решението на компанията да се откаже от тази практика, заяви директорът на изданието Алфредо Седильо, цитиран от Radioformula.

Oще по темата

"Playboy Mexico" ще продължи издателската си линия, която ни характериза - да представя на страниците си напълно голи жени", отбелязва Седильо. Той пояснява, че според лиценза мексиканското издание има право само да избира съдържанието си.

Преди няколко дни "Ню Йорк таймс" съобщи, че "Playboy" спира да публикува в печатната си версия снимки на напълно голи момичета, припомня Ройтерс. Решението е одобрено от основателя на изданието Хю Хефнър.

Според новата политика "Playboy" ще продължи да пуска фотографии на жени в съблазнителни пози, но те вече няма да са голи. Обновената версия на изданието ще бъде представена през март 2016 година.

По думите на представител на изданието, списанието ще стане по-съвременно.

През август 2014 г. фотографии на голи жени спряха да се появяват в сайта на списанието, припомня БТА. В резултат средната възраст на читателите се намали от 47 на 30 години. Освен това броят на посетителите в сайта нарасна 4 пъти, твърдят собствениците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

ххаха

преди 8 години

Да не почне сега една емигрантска вълна от САЩ до Мексико :)

fallback