Общ преглед

Отново е петък и отново е жега. Настроението е лятно, което не знаем дали го дължим на снимките на близки и познати от морето, или пък на новия летен хит от една фолк певица, чието име за пръв път чуваме, но пък в дует с Джорджано.

Дует вероятно не е най-точната дума, защото любимецът на народа се появява накрая и за малко, но пък самият факт, че тази седмица чухме за първи път "Цяла нощ", както се казва песента, раздвижи позастоялия се юлски въздух.

Иначе извън новината от вчера, че са арестували Благо Джизъса, защото си писал името на Колизеума в Рим, развълнувахме се от банкрута на рапъра 50 Cent. Българите, разбира се, веднага му измислихме и ново препитание. Какво е, вижте в галерията.

Започваме видеообзора с нещо леко грубичко. Красиво, но затлъстяло момиче, танцува. Какво пък, важното е да се чувства добре в кожата си. 

She giving it her all....

Posted by MusicEndz.com on Monday, February 23, 2015

Продължаваме напред, както се казва. Дали е градация, не знаем. На видеото – българче, което мечтае да стане поп фолк звезда. Измислила е и своя песен. Може доста да пишем и за нея, и за младата изпълнителка, но няма да го направим. Само ще възкликнем: "модерни времена!" 

За какво мечтаят децата...

Posted by Кухи лейки on Thursday, July 16, 2015

За да разведрим обстановката, сме ви подготвили едно симпатично американско куче. Животинчето обаче е силно повлияно от звуците, които чува (явно не рядко), и е доста добър имитатор. Чуйте! 

This dog thinks he's an ambulance...

Posted by The Dave, Mahoney & DK Morning Show on Sunday, July 20, 2014

Завършваме с танцова стъпка, защото все пак е петък. 

Erzurumlu DJ Erkan Ramazan şenliktekileri coşturuyor.Daha fazlası için sayfayı beğenmeyi unutmayın ^.^

Posted by Krdş dj bu ne beklion on Saturday, July 11, 2015

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар