fallback

Общ преглед

Докато Гърция се разкъсва от политическа и икономическа криза, по курортите не си личи особено напрежение и вълнение. Животът по плажовете и таверните си върви с пълна сила, а туристи от цял свят се радват на хубавото време.

Екип на Ройтерс направи фоторепортаж на Санторини, като си личи контраста. От една страна на туристите хич не им пука за Ципрас, Варуфакис, МВФ и има ли бъдеще Гърция в Европа. Още по-малко пък ги интересува предстоящия референдум в неделя.

За кризата говорят единствено опашките от пенсионери пред банкоматите, които отпускат само по 60 евро на ден на местните жители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

bolbov

преди 8 години

Не знам каква е тази криза в Гърция но по всичко личи че гърците още си живеят..Ние следвайки вещите указания на МФ САЩ НАТО ОТАН и други техни *** вече се превърнахме на мумии обречени на вечна смърт,но спойно ппочиващи в своите съркофази.Защото не трябва да дразним великите сили които се грижат за нас и ни обичат/до смърт.

47

nona

преди 8 години

До 51 Хайде тичкай в Уикипедия да прочетеш защо този плаж на Санторини е такъв и пак може да се изкажешА между другото разгледай и други картинки,има достатъчно в мрежата

46

Анонимен

преди 8 години

Снимка 13 - ако тази *** е средно статистически гръцки плаж - не, благодаря!Да ходят макетата и шопите!

fallback