Снимка: Булфото, архив
fallback

Вчерашният гей парад предизвика много полемика преди, по време и след провеждането му. Много хора си сложиха на профилните снимки многоцветно знаме, в знак на съпричастност с исканията им.

Малко по-различно мнение изказа Евгени Минчев, който се слави с острия си език.

Oще по темата

"Гейовете сами се поставят в ситуация на малцинство, след като изискват приобщаване и разбиране от останалите чрез демонстрации и паради. Бих препоръчал не тъпи снимки с гей знамето, а подобаващо поведение, което да ги направи неразличими от хората и общо приетите норми.

Никой никога няма да възприеме, включително и аз, лакирани нокти, оскубани вежди, лилави чорапогащи на мъжки крака, нито мяукане вместо говор, нито поведение на разтопен кламер, вместо устойчиво, мъжко поведение, както е определила Природата", написа той във Facebook.

Според Минчев никой не е длъжен на гейовете.

"Повечето от вас са друсани, мързеливи и нехайни. Повечето от вас са лигли и мрънкала. Гейовете сами се определят като малцинство и затова ще бъдат третирани като такова преди, по време и след всеки ненужен парад", смята светският хроникьор.

Съветът на Евгени Минчев е просто да живеят.

"Работете наравно с останалите. Не изисквайте специално отношение и внимание. Просто си го издействайте, като не го изисквате със странни демонстрации", завършва Минчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

машина

преди 8 години

точно тоя ли натруфен пуяк ще говори за *** чорапогащници и лакирани нокти (макар да знае, че това е стил на тесен кръг).много удобно е забравил времето, когато се вееше ефирно по витошка с прозрачен бял панталон, без бельо връз косматия му ***.при това същество, при всичките му положителни и отрицателни качества, винаги е изпъквал чутовно големият му комплекс за малоценност, който както виждаме в последно време се проявява в неистово желание да бъде назидателен като последна инстанция

56

Анонимен

преди 8 години

Най-после някой да каже една приказка на място. Мисля, че САЩ с посолствата си по света иска да отклони обществото от огромните му проблеми, войните чрез гей паради и други подобни. Всички знаят, че никой на никого не пречи да си ляга с когото си иска.

55

Анонимен

преди 8 години

Много правилно го е казал Евгени. Крайно време беше и някой гей да им го каже.

fallback