57

машина

преди 8 години

точно тоя ли натруфен пуяк ще говори за *** чорапогащници и лакирани нокти (макар да знае, че това е стил на тесен кръг).много удобно е забравил времето, когато се вееше ефирно по витошка с прозрачен бял панталон, без бельо връз косматия му ***.при това същество, при всичките му положителни и отрицателни качества, винаги е изпъквал чутовно големият му комплекс за малоценност, който както виждаме в последно време се проявява в неистово желание да бъде назидателен като последна инстанция

56

Анонимен

преди 8 години

Най-после някой да каже една приказка на място. Мисля, че САЩ с посолствата си по света иска да отклони обществото от огромните му проблеми, войните чрез гей паради и други подобни. Всички знаят, че никой на никого не пречи да си ляга с когото си иска.

55

Анонимен

преди 8 години

Много правилно го е казал Евгени. Крайно време беше и някой гей да им го каже.

54

Анонимен

преди 8 години

московската 5 гей колона Евгени

53

машина

преди 8 години

евгени не може да се прави на морален съдник на когото и да било, камо ли на гей мъжете в българия. кога стана калайджия, кога му почерня ***. а все още щеше да върти ръчката на трамвая, ако не беше станал метреса на покойния васко андреев , който да го запознае с тоя оня и да го поддържа финансово. живееше на неговия таван и слугуваше срещу сексуалните услуги които предлагаше. за това си има и дума - проституция.

52

Straight

преди 8 години

Всичко в мамковината ни е толкова объркано, че дори гейовете ни са обратни:-)Браво, Генчо- те това е мъжака приказка. Въздай справедливост по пазарджишки с крепката си ватманска десница!Сега очаквам азис с мощен десен прав да нокаутира пулев в първия рунд.

51

Анонимен

преди 8 години

Каза най-големият п3д3р@$т

50

ако

преди 8 години

сложат Денди и Минчев, за да дискутират нещо, Денди, само с думи ще го отнесе.

49

Az

преди 8 години

Не ми е никак симпатичен тоя, но не може да се отрече, че е безкрайно прав в това си изказване.

48

Анонимен

преди 8 години

Денди е най-големият интелект сред гейовете! Просто велик мозък!Иначе Минчев в случая е прав.

47

Анонимен

преди 8 години

Евргени президент! Със сигурност е по-мъж от Плевнята.

46

АНТИ

преди 8 години

Евгейгей Минджев...смех

45

Анонимен

преди 8 години

вижте, каквото и да си говорим, колкото и да сме толерантни, няма как всеки да харесва обратните. обяснимо е. можем да сме толерантни към тях, но не е необходимо да им се радваме. това е проблемът с гей-парадите - насила ти набиват нещо, което те отвращава. евгени минчев също е обратен, и също отвращава. докато има гей-паради, такива отвратителни хора ще намират мястото си в новините, а това е точно толкова гнусно, колкото да гледаш марш на хомосексуалните.

44

до 59

преди 8 години

На кое казваш : "правил секс с повече жени"? Какво е "жена"? Нежна душичка в мъжко тяло? Това е сериозен въпрос. Какво е жена?

43

до 52

преди 8 години

Жена съм. Как да не ми пука дали изневерява с мъж или с жена? Много е важно да обясня на детето тати с кого прави любов освен с мама.И ако прави любов с мъж, трябва да му обясня какво значи да си скрито бисексуално мъжленце,освен ако той, татко му, не му обясни като един истински мъж, защото бисексуалните се водят истински мъже,нали така и не можеш да различиш дали харесват жени или и харесват и мъже. Значи, ако парадът е за правата на женствените гейчета и за загубилите женственост лезбийки-ок.

42

Анонимен

преди 8 години

Прав е, точно това иска и обществото. Не ме интересува кой с кого си ляга, но нека не го прави така ,че да предизвиква всички останали.

41

Анонимен

преди 8 години

Евгени е правил секс с повече жени от 99% от пишещите тук форумни "мъжкари", изобщо у нас има тенденция най-големите смешници най-много да се възмущават от гейовете, а това изобщо не е проблема на Бг в момента.

40

Гнусни циркове

преди 8 години

Дори кралица Евгения е против тези *** циркове. Крайно време е да им се сложи край СЪС ЗАКОН !

39

Анонимен

преди 8 години

Евгения е както винаги долна *** ... Веднъж ватман - цял живот за смях.

38

Анонимен

преди 8 години

До 52:Теб какво ти пука?Между другото,ако си жена ,никога не можеш да си сигурна дали мъжът ти изневерява и с мъж или с жена.