Снимка: Reuters, архив
fallback

Жените смятат, че изглеждат най-зле в службата в четвъртък в 16 часа и пет минути, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания сред 1000 участнички.

Допитването разкрива също, че дамите се чувстват най-привлекателни в понеделник в 10 часа и 6 минути. На сутринта от първия ден от работната седмица дамите се явяват в службата отпочинали и с подбрани дрехи. Смятайки, че по това време са най-красиви, служителките са най-склонни да се обличат така, че да впечатлят колегите.

С напредването на работната седмица обаче дамите започват да правят повече компромиси с външността и облеклото си. В четвъртък следобед те губят увереност в красотата, демонстрирана в началото на седмицата, тъй като след четири работни дни вече не са толкова загрижени за външния си вид.

Изследването посочва още, че много жени се записват за разкрасителни и подмладяващи процедури в... събота, защото нежният пол иска да изглежда добре за началото на работната седмица.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

008/

преди 8 години

ТЕ ПЪК АНГЛИЧАНКИТЕ СА ЕДНИ КРАСАВИЦИ-ДА ТИ УМРЕ КОНЯТ ОТ ГЪДЕЛ ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПОНЕДЕЛНИК!

9

Анонимен

преди 8 години

Dano pone vsichkite dni da imat hubavi cici.

8

Анонимен

преди 8 години

Според мен изследването е вярно. Имам доста колежки, които всеки понеделник са с нов тоалет, за да го покажат, а в средата на седмицата са нахлузили някакви дънки шалвари /по-отвратителни дънки не съм виждал, но нали били модни/.

fallback