fallback

Общ преглед

Татуровката може да издаде немалко за човека, който си я е направил. А когато видиш определени татуси - няма как да не познаеш, че са на руснак. Заради патриотизма, водката, калашника и дори любовта.

Вижте галерия на kaifolog.ru, в която са събрани татуировки Made in Russia. Някои характерни, други по детски наивни...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

djun-djan

преди 9 години

Никога не съм разбирал защо като не харесваш тиранина Путин, агресивната политика на Русия и открито признаваш очевидната деградация на един народ, трябва да те наричат русофоб или пък американофил. Едни от любимите ми автори са руснаци, музиканти също, повечето от тях преследвани от комунистическия режим. Режим избивал милиони хора, в това число и тук в България, провалил и нашата държава, не може и не трябва да се толерира по никакъв начин, затова и на майтап не трябва да си татуираш СССР.

29

Анонимен

преди 9 години

Оф, няма ли да се спрете с тая целенасочена анти-руска пропаганда? Подобни неща се срещат навсякъде по света. Реднеците да видите кви *** татуси си правят, малей!

28

Наблюдаващ

преди 9 години

Мразя татуировки, но първите 2 са страхотни.Иначе предполагам това е поредната порция опит за антируска пропаганда (неуспешен). Поне може да им се признае, че не им липсва чувство за хумор, самокритичност и земност на руснаците. Пълно е с гафове, издънки, епик-фейлове и всякакви магарии на зевзеци в мрежата.

fallback