fallback

VIP Brother. Снимка: Нова тв
Survivor. Снимка: bTV

Общо гласували: 1192
VIP Brother
24%
Survivor
76%

В редовната ни рубрика този път противопоставяме две телевизионни риалити предавания. Конкурентите на пазара - bTV и Нова, разчитат да привлекат зрителското внимание в своя прайм тайм с познатите формати VIP Brother и Survivor.

Какво предпочитате да гледате?

От едната страна са популярни личности, определени от продуцентите за ВИП, които, затворени в една къща, показват своите положителни и не толкова страни. Вместо сблъсък на соц и съвремие ставаме свидетели основно на битови проблеми - глад и лукс, проблеми с алкохола, морално ли е да си момиче на повикване, има ли бъдеще брака на Жени и Тачо, унижава ли се сама Камелия Тодорова...

От другата страна популярни и неизвестни на широката публика оцеляват в Камбоджа. Освен физическите изпитания и тук присъства гладът, взаимоотношенията също са на показ. "Жълтото" и тук присъства, като за пример може да се даде "вълнуващият" момент с подсичането в слабините на Крум и има ли той почва в ефира.

И в двете предавания продуцентите залагат на сюжетни линии, в които водещ е флиртът, с удоволствие ни демонстрират и формите на някои от участничките.

Независимо от "хватките" на двете риалити предавания най-важният момент е кое копче на дистанционното ще натисне зрителят. Какъв е вашият избор?

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Ся ше ви кажа

преди 9 години

Телевизия не гледам от 10г. Ясно виждам колко облъчени са другите!

51

Анонимен

преди 9 години

Abe stiga da e nesto goli4ko niama zna4enie

50

Анонимен

преди 9 години

аз не гледам такива предавания,но по мое мнение Сървайвъра защото там също ги води лакомията за пари ама им излиза през г..за а в брадърите само простотия и изтрещяване защото са зтворени като животни

fallback