Снимка: Reuters
fallback

Грозните хора имат имат далеч по-големи шансове да открият партньори в сайтовете за запознанства, отколкото красавците, установи проучване, цитирано от "Дейли мейл". Проучването било поръчано от американския портал за запознанства.

Това се дължи на факта, че грозниците разделят общественото мнение в по-голяма степен, отколкото класическите красавци.

Така най-успешни в подобни сайтовете се оказват онези, които вместо да скриват, изтъкват своите недостатъци.

От изследването станало видно, че хората, считани за грозни, получават повече повиквания и са по-търсени в сайтовете в сравнение с видимо атрактивните.

Мъжете например търсят контакти с по-грозноватите жени, защото предполагат, че там конкуренцията ще бъде значително по-малка, а в действителност се оказва точно обратното.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

от Гергана до Муца

преди 10 години

Защо след красив и интелигентен набута и " с апартамент и кола"? Това може и някой грозен и *** да го има като придобивка. Мен лично финансовите възможности никога не са ме вълнували, сама си вадя парите. Важното е с човека отсреща да има какво да си кажа. Ако през цялото време ще ми надува главата само със собствените си проблеми и ще ме затормозява само със себе си - мерси. Моля следващия. Пари и апартаменти не търся имам си и къща и апартамент, по-вероятно е някой мъж да ги потърси от мен...

22

Pretty Woman

преди 10 години

Някой ще ми обясни ли какви са еднозначните критерии за "хубаво" и "грозно"? Все си мислех, че е въпрос на вкус... Освен това човек, търсейки подходящ партньор, е добре да се съобразява и със своите качества, външност и т.н. Всички се хвърлят на "красивото", но не се замислят дали те самите имат какво да предложат - като визия, интелект и т.н. Смея да твърдя, че изглеждам добре, но ми се натискат всякакви индивиди - от добре изглеждащи, до грозни, плешиви, възрастни господа... Смешно е :)

21

Анонимен

преди 10 години

Тц тц,....Да е** неграмотните джурналя да Е** Вижте си заглавието бе., Пуси Райъти отстреляни Мчи вие нямате и килийно бре

fallback