23

от Гергана до Муца

преди 10 години

Защо след красив и интелигентен набута и " с апартамент и кола"? Това може и някой грозен и *** да го има като придобивка. Мен лично финансовите възможности никога не са ме вълнували, сама си вадя парите. Важното е с човека отсреща да има какво да си кажа. Ако през цялото време ще ми надува главата само със собствените си проблеми и ще ме затормозява само със себе си - мерси. Моля следващия. Пари и апартаменти не търся имам си и къща и апартамент, по-вероятно е някой мъж да ги потърси от мен...

22

Pretty Woman

преди 10 години

Някой ще ми обясни ли какви са еднозначните критерии за "хубаво" и "грозно"? Все си мислех, че е въпрос на вкус... Освен това човек, търсейки подходящ партньор, е добре да се съобразява и със своите качества, външност и т.н. Всички се хвърлят на "красивото", но не се замислят дали те самите имат какво да предложат - като визия, интелект и т.н. Смея да твърдя, че изглеждам добре, но ми се натискат всякакви индивиди - от добре изглеждащи, до грозни, плешиви, възрастни господа... Смешно е :)

21

Анонимен

преди 10 години

Тц тц,....Да е** неграмотните джурналя да Е** Вижте си заглавието бе., Пуси Райъти отстреляни Мчи вие нямате и килийно бре

20

До Гергана от Муца

преди 10 години

Аз познавам една такава претенциозна. От студентка си търсеше красив и интелигентен мъж с апартамент и хубава кола. Премина през 3-4 подбрани мъже в живота си и се омъжи на 40 за неособенно красив (даже доста грозноват) мъж, интелекта стига до бирата и футбола (повече нищо не го интересува), без апартамент и без кола.Омъжи се за вървия който хвана, защото "подбраните" мъже си търсеха по-млади и по-красиви жени и въобще не се интересуваха вече от нея.

19

от Гергана до 20

преди 10 години

Напротив, не са. Факта, че знам какво да търся е ограничил бройката ми до минимум. Едно е да се хвърляш на всеки ***, друго е да си наясно със себе си и това което търсиш. А нещото, което най-много ме отвращава са мъжете, които се самосъжаляват, само мрънкат или за всичките си несгоди и несполуки обвиняват жените, а изобщо не поглеждат в себе си - не е възможно всички жени да са им виновни, значи проблема е някъде вътре в тях не в цялото женско племе по земята.

18

...

преди 10 години

Абе и аз искам да си имам в къщи манекенка, ама после като се замисля и се отказвам (поради сума ти икономически и други социални причини)! Навремето дедо ми казваше: С красива жена секи му става, но маисторлака си проличава при грозничките! :)

17

Анонимен

преди 10 години

До БориславБорка, не те слуша главата много-много :)

16

Гергана

преди 10 години

Статията е пълна глупост. Не знам дали има жена, която би излязла с мъж, който само й мрънка на главата, оплаква й се и не спира да й обяснява що за загубеняк е. Общувала съм с такива мъже, до срещи изобщо не се е стигало. Ако това търсят американките както е според това проучване, значи горките жени просто им доставя някакво удоволствие да им е гадно не само он лайн, ами и на живо като се срещнат с тоя мъж.

15

Бате Бойко

преди 10 години

За това ли жена ми си хвана грозен, дебел, необразован и нагъл любовник? Вече нищо не разбирам.

14

УМЕН

преди 10 години

НАЙ-ГРОЗНИ СА турците и британците

13

Мъж

преди 10 години

Възможно ли е да си крадлива лъжлива подла алчна и *** гадина и да си красива? Не!Възможно ли е да убедиш някого, че си красива и да скриеш каква долнопробна хиена си всъщност? На практика понякога с умела манипулация и хитрости и селски пинизи и галювни очи и ръце - да! Факт!

12

Анонимен

преди 10 години

До ИринаАбе, Боислав е един ***, дето се превъплъщава във всякакви типове, прави се на интересен. Може би и ти си едно от неговите амплоа?

11

Борислав-Ерген 38г

преди 10 години

Там е работата че нелъжа а ми доставя удоволствие за свеждам истината като начин на живот БГ вече 25 години.Това което днес се пише по сайтовете като теми аз съм го свел още преди 15 години с моят неподражаем народняшки стил и тогава бях заклеймяван като ерес.Аз съм супер Умен-Аналитичен от Меркурий и никога в ШАБЛОН в живота.От там следва че сивата маса и мислене стеритипно някак не е за моят супер УМ по ГЕН!Така и ще си карам скандален-интересен-вбесяващ но най вече обичан заради ИСТИНАТА!

10

Анонимен

преди 10 години

Може и да е вярно. Примерно, ако си ангажиран и искаш да изневериш ще потърсиш наистина по-грозен/на, за да успокоиш съвестта си, че не изневеряваш, защото тя/той е по-грозен/на от жена ти/мъжа ти, значи не е изневяра. Ако наистина красавица/красавец ти пише, ще си кажеш: "на тази/този какво му има, че е тука, сигурно за да намери нещо чуждо или нещо не е наред" и от страх да не изневериш с такъв/такава и да си докараш проблеми, избираш по-грозен/на.

9

Ирина

преди 10 години

Бориславе, ергенино- с тоя силен меркурий ,няма да можеш лесно да се спреш ,ще прехвъчаш от цвят на цвят,защото всичко бързо ти омръзва. Лъжата не ти е проблем -/а не че жените умират, да бъдат лъгани/ ,както писането и общуването.Но вероято за външният си вид-казваш истината.По-добре се отдай на писането-така или иначе Меркурий не дава силна сексуална енергия,повече приказки и разговори-там сте силни...

8

Борислав-Ерген 38г

преди 10 години

Кафе както терена за разтуха от се плаща от двамата след като аз още в нета съм обяснил че достойнството изисква този акт преди другият акт.Винаги съм срещал разбиране защото аз по презумция с мастииско поведение и дух не се срещам.Дори неангажиращия секс изискава Морал и Достойнство.А както обичам да казвам ако и политиците бяха с толкова ясен-открит изказ сега нямаше да сте това което сте с днешна дата като статистика в света.От 25 годишен съм в сайтовете+ реале ме правят Житейски Стожер!

7

Бориславе,не разбрах

преди 10 години

Значи ли това, че описанието и другите сведения, които даваш за себе си са лъжа?

6

Борислав-Ерген 38г

преди 10 години

Иначе вие отлично знаете че изглеждам доста добре-182висок-85кг с къса коса и лице тип Любо Пенев-зодия Близнаци с асцендент Дева два пъти Планета Меркурий-по китайския хороскоп Заек.Когато си пиша честно за мен по сайтовете някак си съм безличен и безинтересен за дамите от 18 до 40....само че аз не се оставям в поза партер...и като почнах да им разказвам различни истории за мен според настроенията ми...ела гледай кълват та се късат.Истината е че Жената обожава да бъде лъгана...ами ОК имате го!

5

Борислав-Ерген 38г

преди 10 години

Не се срамувайте да си кажете истината а тя е следната.Аз съм по всички сайтове и на младини там си водех половия живот по схемата-сайт-айскю-скайп-телефон-хотелче или стая под наем.Вече достигнат плод не е сладък и затова провокирам политоко-литературните си способности отново тук в нет мрежата.Ами какво да ви кажа толкова голям потенциал имам че един новинарски сайт (няма да му казвам името)изпитаваше панически страх от словото ми години наред.

4

Ротен

преди 10 години

До Гошо ПернишкияОпита ли да си умен?