Снимка: YouTube

Има ситуации, които удивително напомнят сцени от сапунена опера.Точно такова е любопитно видео от Бразилия, качено в YouTube, запечатало как любовник се опитва да избяга от спалнята на жена, чийто съпруг внезапно се е прибрал у дома.

В началото на драматичната случка съпругът и съпругата се карат на балкона на третия етаж на жилищна сграда. „Чия е тази риза“, крещи мъжът на португалски. Жената пък ядосано хвърля ризата към насъбралата се долу тълпа. И макар че кавгата им е достатъчно пикантна, в този момент за капак отстрани се появява и мъж на прозореца.

Само по бельо и видимо ядосан, любовникът все пак мисли бързо. Той хвърля през прозореца спасително въже, което е успял да си направи сам от завързани тениски и смело започва да слиза надолу по него. На прозореца един етаж по-надолу обаче спира. В същото време тълпата скъсва от подигравки както него, така и съпруга на жената. „Рогоносец“, викат сеирджиите на измамения съпруг, като междувременно правят клипчета и снимки.

Зяпачите викат „Скачай“ при пристигането на спешни екипи, които да помогнат на любовника, който се опитва да се измъкне. В крайна сметка операцията е успешна: любовникът скача и успешно се приземява върху матрак и си тръгва, пише "Дейли мейл".

В коментарите под статията в "Дейли мейл" доста читатели смятат, че видеото е част от сцена на филм например или рекламна кампания. Други пък задават логичния въпрос как така пожарната се е озовала на мястото толкова бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase