43

ттт

преди 11 години

- Мъжът ми си идва, скачай през прозореца!- Ти луда ли си? На тринайсетия етаж сме!- Хайде, моля ти се, сега не е време за предразсъдъци!

42

Анонимен

преди 11 години

Не се палете. Фалишво е. Но готино :)

41

do 39

преди 11 години

Jenata ne e KLUCHALKA zastoto e chovek, jivo sastestvo s jelania i nujdi a NE PREDMET!Edna jena e tochno tolkova svobodna da spi s maje, kolkoto edin "kluch" da hodi po drugi "kluchalki" okay?!!

40

Куку до шперц

преди 11 години

Такава, каквато е на жена ти, когато я отваря друг ключ, докато твоя шперц мишкува из чужди ключалки. Празно нема и всички са доволни.

39

шперца

преди 11 години

До КукуКаква е тая твоя ключалка,дето освен на мъжът ти , се отваря с всеки един друг ключ?

38

до 35 А-Я

преди 11 години

Ей кой си ти бе?Аз бях военен преди 30 години на 4ти колометър! Бях дежурен по район и се върнах един зимен ден да си взема портфейла.

37

Куку

преди 11 години

Айде, сбрали се изневеряващи моралисти да съдят и бият жените, щот изневерявали заради секс. Ми вие защо изневерявате, бре? Зарад любов, обич, романтика? Ша *** прощавате, *** сексът е както за мъже, така и за жени. Както мъжете не могат с една жена, че им омръзвала, така и мъжете омръзват на жените си, пък кой знае защо си въобразяват, че само на тях може да им омръзва. Баланс, дето се казва.

36

Анонимен

преди 11 години

Хайде де, споделете!

35

А-Я

преди 11 години

Имах подобен случай с жената на военен от поделението 4-ти километър преди 30 години.Той беше дежурен по район, но се върна вкъщи за малко да си вземе нещо.Беше зима и аз по тениска и слипове стоях навън встрани от прозореца на един етесен перфаз около 5 минути, които ми се сториха цяла вечост. Беше около 20.00 часа, а долу хората вървяха забързано да се прибират.Мисля, че никой не ме е видял... от тогава не стъпвам на чужд терен . .

34

123456

преди 11 години

Много забавно клипче :)) направо като във виц хахахааа

33

до 32

преди 11 години

За да си уверен би следвало да почиваш на някакви факти, а не на гадаене. Имам си начини да разбера, просто споделям последствията от една евентуална изневяра и те са, че и двамата ще ни боли, единия сърцето, а другия главата. Нещата в края на краищата винаги намират своя баланс.

32

До мъжлето с юмрука

преди 11 години

Бай бабо да те не стига, макар, че като чета написаното съм уверен, че те е стигнало просто ти не си го осъзнал.

31

Анонимен

преди 11 години

Всяко действие има равно по сила противодействие. Изневери ли ми, ще получи мощен юмрук в зъбите. Ако нещата между нас не вървят, по- добре да ме напусне отколкото да ми изневерява. Досега не ми се е налагало да посягам й посягам.

30

Платен Репортаж

преди 11 години

Дами и Господа от 15 до 95 години елате в сайта Елмаз за да усетите тръпката емоционална и реална.Изневярата при нас ви е гарантирана както лъжите към половинките си ,че там е само за деца и несретници които нямат шанс в реалния живот.От такива лъжи либидото ви ще се повиши многократно и това само за 4.80 с SMS за един месец.

29

другата

преди 11 години

Сексът е само върхът на айсберга в 98% от случаите Жената изневерява, когато не се чувства "желана" от мъжа си. Когато вниманието го няма, когато няма достатъчно нежност, няма разбиране, споделяне, няма "мъжка" подкрепа. Когато децата или заема са единственото останало, което да държи семейството заедно. Когато животът е станал просто едно сиво ежедневие. И не се наежвайте много срещу жените и любовниците, защото то всички "не са от тези" преди да ги поблазни блясъка в нечии очи.

28

Буревестников

преди 11 години

Ааа това да НЕ Е някой млад и "напорист" ЧЛЕН на младежката организация на "СТОлетницата" ?!?! Който иска да става "депутат"?!?! И така да се измъква от апартамента на Вигенин,когато Серго се прибира "неочаквано".... :) ;) :)

27

Chikatilo

преди 11 години

до 26 ...Абе само ше ти кажа, е реши ли да изневери ше намери причина...сама ше се излъже ама ше е причина, за която си заслужава ...и има истина в това, че не си ли клатиш булката редовно и подобаващо то тя нормално да потърси странична алтернатива.....ама не така долно в брачното ложе бе !!! Това е за трепанйе !

26

Анонимен

преди 11 години

#14, глупости на търкалета. Ако жената не изневерява заради секс, защо изневерява? Какви са тези "по-сериозни" причини? Ако мъжът и е алкохолик, безработен, бие я, не се обръща внимание на децата или каквото още се сетите, то жената е нормално да се раздели с него или поне да потърси някакво друго решение. Но коя точно от "по-сериозните причини" може да разреши сексът? Като му изневериш, ще спре да пие, бие, ще си намери работа или ще се сдобри с ***? Не. Очевидно е какво лекува сексът :)

25

Chikatilo

преди 11 години

Най-гнусното в историята, е че сливата си кани любовника вкъщи...а бе *** некъде поне да не цапате леглото, в което мъжа ти после ще си легне ! За бой е жената не любовника ....и то не за бой щото така само ше помисли за важна...една плюнка в лицето и тотал дисреспект !!!

24

Анонимен

преди 11 години

Само да уточня - не любовника е за бой, а*вата, дето вкарва чужд мъж в семейното легло. Ако не беше той, друг щеше да е. Ако ще, в *** на работа на обяд щеше да го направи. Щот' ку*вата си е ку*ва.