Снимка: radaronline.com

Холивудските ветерани Голди Хоун и Кърт Ръсел се борят вече две години с цените на пазара на имоти в САЩ, в желанието си да продадат своята плажна къща в Малибу. Знаменитата двойка беше принудена да свали цената на имота си от 15 на 5 милиона щатски долара.

Интериорът на дома е в будистки стил, а самата къща прилича на тропическо скривалище на плажната ивица на Калифорния. Вилата има 4 спални и 4 бани, а според брокерите е с "най-добрата цена за имот от своя клас и то до брега на морето".

Екзотичният интериор на жилищните пространства и просторната гледка към океана са допълнени от дизайнерски мебели и красив, голям двор. Екстериорът на къщата е с изключително буйна зеленина, фонтани и покрита веранда с камина. Имотът разполага със самостоятелна двустайна къща за гости.

Дългогодишната двойка, която няма брак, притежава и жилища в Пасифик Палисейдс, Колорадо, Торното и Манхатън.

Голди и Кърт обявиха къщата първо под наем с цена от 95 хил. щатски долара на месец. През лятото на 2011 година те свалиха месечната оферта на 80 хил. щатски долара, а малко по-късно я обявиха за продажба за цена от 14,749 милиона долара.

Двамата купуват къщата в края на 1980-те години, но не е ясно за колко пари.

Вижте снимките на къщата в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase