Снимка: iStock/Giuseppe Lombardo

 За тези зодии всички казват, че имат златно сърце. Те са добродушни, мили, състрадателни, помагат, разбират ви, изслушват ви, правят усулги, не са егоисти и винаги искат околните да са добре. Вижте кои са те, според "Times Of India".

Овен

Те са много грижовни зодии, които обичат силно и го показват. Овните създават силна емоционална връзка с любимите си хора и държат на отношенията. Едно от най-хубавите неща при тях е, че са много защитнически настроени - винаги защитават и пазят близките си, не позволяват да се говори лошо за тях. Тези зодии са лоялни и правят всичко възможно, за да бъдат роднините и приятелите им в безопасност и добре.

Риби
 
Водни зодии, които са много чувствителни, емоционални, обичливи и състрадателни. Те са емпати, съчувстват ви, винаги ви разбират и искат да сте добре. Интуитивни са, усещат как се чувствате, опитват да ви помогнат във всеки един момент. Готови са да дадат подкрепа, да ви изслушат, да ви направят услуга, да ви утешат в труден момент, да избършат сълзите ви. Рибите изобщо не са егоисти, поставят другите на първо място, много са грижовни и помагат, без да очакват нещо в замяна.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase