Уилям и Кейт Снимка: Reuters
fallback

Внукът на британската кралица принц Уилям и неговата съпруга - херцогинята на Кембридж Кейт, отидоха на почивка на "острова на милионерите" - Мустик, в Карибския басейн, съобщи ИТАР-ТАСС, позовавайки се на в. "Сън".

Кралските особи се настаниха в разкошна вила, чийто седмичен наем възлиза на 30 хиляди долара. От елегантната постройка, на чиято територия е изграден огромен басейн, се открива живописна гледка към Карибско море. Заедно с принц Уилям и Кейт ще почиват на частния остров и родителите на херцогинята - Майкъл Мидълтън и Каръл Голдсмит.

Както отбелязват наблюдателите, далечното пътуване свидетелства за подобреното самочувствие на съпругата на принца, за чиято бременност бе съобщено в началото на декември. През същия месец тя бе хоспитализирана и изкара няколко дни в болница заради сутрешно прилошаване.

"Уилям и Кейт прецениха, че 8-часовият полет до Барбадос, а след това до о-в Мустик няма да попречи на нейното състояние, съобщи източник на в."Сън". Само преди месец подобно пътешествие би било немислимо за Кейт, което означава, че нейното здравословно състояние значително се е подобрило."

Остров Мустик е специализиран в обслужването на туристи от най-висш ранг. По-рано на него са почивали кралицата на Великобритания Елизабет Втора, по-малката й сестра, принцеса Маргарет, фронтменът на "Ролинг стоунс" Мик Джагър, музикантът Брайън Адамс и покойната певица Ейми Уайнхаус, припомня агенцията, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Да им имам вкуса!

преди 11 години

Островът се казва МИСТИК и една ивичка вода го дели от материка. Намира се в щата Ню Джърси, близо до Атлантик Сити. Никакъв Карибски басейн! И тези от ИТАР-ТАСС не са се потрудили да видят Гугъл Мапс, а тъпо са преписали от таблоидиотчето "Сан" (не "Сън"!). Сложна плетеница от изкуствени канали, сигурно допада на някои. На мен не ми харесва, бил съм наблизо. Ниско, равно, мочурливо.

38

До 41

преди 11 години

Да сте живи и здрави!

37

Анонимен

преди 11 години

Тая изобщо НЕ Е БРЕМЕННА!Ще се прави на такава 9 месеца!

fallback