39

Да им имам вкуса!

преди 11 години

Островът се казва МИСТИК и една ивичка вода го дели от материка. Намира се в щата Ню Джърси, близо до Атлантик Сити. Никакъв Карибски басейн! И тези от ИТАР-ТАСС не са се потрудили да видят Гугъл Мапс, а тъпо са преписали от таблоидиотчето "Сан" (не "Сън"!). Сложна плетеница от изкуствени канали, сигурно допада на някои. На мен не ми харесва, бил съм наблизо. Ниско, равно, мочурливо.

38

До 41

преди 11 години

Да сте живи и здрави!

37

Анонимен

преди 11 години

Тая изобщо НЕ Е БРЕМЕННА!Ще се прави на такава 9 месеца!

36

Анонимен

преди 11 години

Кралската институция отдавна е изживяла времето си . Българинът по природа е републиканец и не се вълнува от тези неща . Английските данъкоплатци да му мислят.

35

Аз пък ще споделя

преди 11 години

Аз пък ще споделя, че очакваме третото си дете през лятото. Благодарна съм, че ми се случва това щастие и само се надявам всички да сме здрави! Благодаря на Господ, на съпруга ми, на двете ми по-големи деца, на родителите ми и на природата!Съжалявам, ако на някого тонът ми звучи твърде сантиментално и дразнещо.

34

Много важно!

преди 11 години

Много важна новина! Почти колкото бременността на Катето, най-важното събитие в света от раждането на Иисус! А според мен е аморално да се харчат толкова пари, при толкова умиращи от глад дечица в Дарфур или Сомалия. И после - защо имало криза?

33

az sam

преди 11 години

Народа им дава суха пара всяка година и тея се чудят как да ги похарчат за да не им ги намалят за следващата година.Малко като нашето народно събрание, само дето в него са 240 народни изендици а там са 10 - 20 човека...

32

Стрина Пена

преди 11 години

Това е нагло. Малко като наш'те "бизнесмени", които нямат пари за заплати на служителите, но виж за Мерцедес винаги се намират. Друг е въпросът, че с парите, дето влачат наш'те хрантутници, можем барем 16 династии да издържаме. Пък и по-добре данъкоплатците да ти платят морето и да знаеш, че си там заради тях, отколкото поредната фирма да ти плати ваучера в туристическата агенция или да ти плащат лятото масрафа братя Диневи, пък после що е застроено морето...

31

Анонимен

преди 11 години

Кейт ми седи, като селско девойче което не си е на мястото. Няма нищо изтънчено в нея, няма осанка. Живи и здрави да са, както се казва такъв им бил късмета.

30

Анонимен

преди 11 години

тия няма да вземат да прекопат градината си ами ще обикалят по островите

29

Анонимен

преди 11 години

Ето къде отиват парите на англичаните ,стига са ни обвинявали че ние сме щели да отидем в тяхната държава и ползваме системата им ,тази почивка ще струва колкото помоща за 300 имигранта на годината ,хора който се борят да оцелеят .

28

Анонимен

преди 11 години

Браво, да им е честито на англичаните това прекрасно семейство с големи претенции и безумно висок стандарт на живот, за който обаче плащат ТЕ!Следващият път във вила за 3 000 000 паунда на седмица, да им е по-комфортно!

27

Сноб

преди 11 години

то и от наще депутати нпма много полза, ама си им плащаме, а повечето си ни обират на всичкото отгоре

26

Анонимен

преди 11 години

Нямам нищо против, че това са си разходи на английското кралско семейство за сметка на английския народ, който си е дал съгласието да си има монархия.Това си е проблем на английското общество, ако е проблем. Или дето се вика - не е у нашата градина и не е наша работа да гледаме по чуждата паница. По-добре да си гледаме нашия двор да е чист и улицата пред него.

25

мръсен долен комуняр

преди 11 години

Гадни капиталисти! Народен съд за принца и принцесат!

24

Анонимен

преди 11 години

Този няма 30 и плешив. Във фейса пак не нищо не мяза. Като личност сигурно и толкова струва, та освен за парите тази не знам защо би се хванала с него.

23

Анонимен

преди 11 години

Уилям сигурно е болен от рак и косата му пада като на Слави Трифонов.

22

озлобен комунист

преди 11 години

А аз трябва да пиша по цял ден тук за някакви си жълти стинки :(((

21

kuki

преди 11 години

Само искам да добавя към коментарите и още един факт - има и доста български бизнесмени, които почиват на същия остров и за същите суми, но за тях просто не се пише. И още едно уточнение до автора на статията - Мик Джагър не просто си почива там - той има къща на този остров.

20

Извадиха късмет

преди 11 години

Ако живееха в България,щяха да най-мразеното семейство.