След като са пили, туркини се забраждат, за да не ги спират пътнит полицаи. Снимка: архив, Reuters
fallback

Туркини използват хитра стратегия, за да избегнат срещата с пътните полицаи, когато са употребили алкохол, съобщава турският в. "Хюриет".

Жени, употребили алкохол в порядъчно количество в турските барове, шофират спокойно, като забраждат главите си.

Целта е да заблудят полицаите, че са набожни и следователно, че не употребяват алкохол.

В "дегизировката" на туркините, които се забавляват в нощните заведения в оскъдно облекло, са включени също и порядъчни за набожната мюсюлманка дрехи, т.е. такива, които покриват ръцете и краката им.

Обикновено стратегията действа и забрадените жени не са спирани при пътни проверки. Понякога обаче прекомерната употреба на алкохол издава пилата жена зад волана, какъвто е случаят с Б.П., на която полицаите са отнели книжката, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Анонимен

преди 11 години

До Яна-не ги изживявай толкова тежко.турците не са шовинисти като българите,те приемат всички без значение на народност,религия и раса.

117

до Буба

преди 11 години

За какви братя македонци говориш ***,те не искат да имат нищо общо с нас и само ни плюят.Тези които искат отдавна си взеха българско гражданство."братята македонци"най вероятно в момента умуват на Пагане къде да издигнат паметник и да пишат,че е предрекла,че Македония ще превземе след луната и слънцето

116

Яна

преди 11 години

Бубо,я не се излагай.*** викат на евреите,макар,че много евреи навремето са се потурчили доброволно.Що е то турчин наистина не е много ясно след като бащата на турската нация Кемал Ататюрк е смес от *** и еврейка,на турските султани майките не са били туркини,селджуските турци със сила са потурвали много народи,но в предсказанието е писано,че един ден Истанбул отново ще бъде православен защото това е истинската религия.

fallback