118

Анонимен

преди 11 години

До Яна-не ги изживявай толкова тежко.турците не са шовинисти като българите,те приемат всички без значение на народност,религия и раса.

117

до Буба

преди 11 години

За какви братя македонци говориш ***,те не искат да имат нищо общо с нас и само ни плюят.Тези които искат отдавна си взеха българско гражданство."братята македонци"най вероятно в момента умуват на Пагане къде да издигнат паметник и да пишат,че е предрекла,че Македония ще превземе след луната и слънцето

116

Яна

преди 11 години

Бубо,я не се излагай.*** викат на евреите,макар,че много евреи навремето са се потурчили доброволно.Що е то турчин наистина не е много ясно след като бащата на турската нация Кемал Ататюрк е смес от *** и еврейка,на турските султани майките не са били туркини,селджуските турци със сила са потурвали много народи,но в предсказанието е писано,че един ден Истанбул отново ще бъде православен защото това е истинската религия.

115

istambul radio

преди 11 години

бубо ,бубоооо...мноо си зле,въобще знаеш ли какво означава думата ***,м? И има ли нещо общо с туркините?ега ти и простия народ !

114

буба

преди 11 години

не пишете кво става с братята македонци, а пишете кво става с чифутките :)хехе, без коментар

113

Анонимен

преди 11 години

те ти свинкя у джамия :DDDDDDD

112

dokki

преди 11 години

До 113,нали се сещаш ,че подобен тип коментари може да ме накарат да ти навра главата в мястото ,което не е виждало слънце,казвам се Илиян,а ти как се казваш усмивке?Страхуваш се даже името си да кажеш ,а ще ни колиш и биеш,голям смелчага,пфууууу,дрисни мръсни,от такива патриоти и националисти ми е дошло до гуша,абе ,братя българи,добре ли се чувствате,че сме етнически толерантни?

111

ПРОВОКАТОРЧЕ

преди 11 години

Абе колеги кои Туечин ни на рича/ *** и бугарски/ Тук някво *** от фиром ,взело да ни играе нащи номера . Бегаи бе гладе циго че сме те взели човек да станеш бе маимуно проста да ви е....ба неблагодарното котило взел да ни обижда

110

до 111

преди 11 години

Не лъжи,беше много хубаво,свободни къщи,свободни коли.Товарехте като обезумяли всичко на коли,черги,юргани,кадъни,животни и кокошките в клеткие даже. Беше много гот.Питай Боко и той беше тук в Дулово.Както казваше един познат"малко ги бихме,взеха,че се върнаха".Май ви е било по драго да ви бият тук,отколкото да ви"Уважават"на границата.И като отидохте в Турция ви викаха"бугарите",а не турците.

109

азз

преди 11 години

като гледам колко е часа,нечий майки са си забрали сополивата челяд от компа!или нечий съпруги...нещо ги няма агресивните!

108

до 80

преди 11 години

А на теб някой арабин ти е отворил ***.Никой не ви обича,дори и казълбашите на които сте одрязали главата на техния пророк дошъл да се помоли в джамията.Да живее Кюрдия!!!

107

азз

преди 11 години

ей,расисти!баннаха ли ви?!

106

до Коко

преди 11 години

Спокойно бе човек,*** никой в света не ги обича.Кой ги обича,арабите ли,сирийците,евреите,арменците кой?За кюрдите и иранците и ираканите да не говорим.Това е плевела на света унижтожил всико до което се е докоснал.Турция е почти изкупена от руснаците,американците.В Турция се чуват по вече камбани отколкото при нас,руските и сирийски православни църкви работят,имаше едно предсказание на някой,е един денИстамбул отново ще се казва Константинопол и на Света София минаретата ще паднат.

105

до 69

преди 11 години

Интересно ми е защо кадъните като се бръснат толкова миришат постоянно на нещо специфично,може би защото ги таковат само отзад и мирише на ***.

104

Боно

преди 11 години

Всеки втори *** в гетата се смята за турчин....така, че този форумен плъх където се вихри тука е ясно какъв е....

103

Миро

преди 11 години

А, *** взе да трие коментари. Не така, моди, ако ще триеш, трябва да триеш не само моите. А аз с нищо не съм го обидил турчето. Напротив, даже направих комплименти за турските момичета, които съм опознал.

102

Миро до 119

преди 11 години

Таньо, ама и аз ги уважих. Нищо против нямах да ги чукам, дашни и сгодни бяха.

101

таню

преди 11 години

А стига бе. Какво ви пречат туркинитеКадъните си ги уважавам много аз

100

Анонимен

преди 11 години

Я тука някакъв потурчил се *** много се е развихрил....бая резани *** е лапал сигурно, за да е такъв фен на турската ***...

99

Миро до 113

преди 11 години

А така... Братята ти в Македонско... О, значи прав бях. Иначе ми е много интересен тоя сценарий, дето го разиграваш тука, как ще дойдете и ще ни завладеете. Ама да не забравите, че има едни на север и изток от вас, дето ви понасят още по-малко и от нас. А има и едни на север и на юг от нас, дето също не ви траят особено. Та я пак помисли, помисли, преди да развяваш бойни байраци.