Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Фиш от лотарията "Евромилиони", купен във Великобритания, спечели най-големия джакпот в Европа за всички времена – 185 милиона евро.

Шансът да бъдат отгатнати седемте печеливши числа в "Евромилиони" е 1 към 116 531 800. Сегашният джакпот се задържа в продължение на 14 тиража подред.

Досегашният рекорд в европейската лотария също принадлежеше да британец, който спечели почти 130 милиона евро на 8 октомври миналата година.

"Евромилиони" обединява лотарии от девет държави и фишове могат да се купят във Франция, Испания, Великобритания, Люксембург, Белгия, Швейцария, Португалия, Ирландия и Австрия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

666666

преди 12 години

Не си мислете че някой ако спечели реално такава сума ще може да и се радва , животът му ще се превърне в най-реалния хорър-трилър който и по кината го няма.Всички нагли мутри ще се стараят да отвлекат него и семейството му за му отнемат парите.Такава сума е крайно опасно да бъде оповестявана публично и нейният притежател.Все едно подписват смъртната присъда на човека.

26

Анонимен

преди 12 години

Много ги разбираш бе, ей!

25

гурбетчия

преди 12 години

Мисля ,че никой на никого така лесно пари не дава ! Винаги се намират такива комбинации ,които не са попълнени и се изтеглят точно тези числа , обявява се ,че 1 или няколко човека са спечелили джакпота , а в действителност никой не го е спечелил ,така джакпотът остава за тотализатора ! По този начин тотализаторът се застрахова ,ако не постъпват по такъв начин при голям джакпот ,следващият път наистина могат да не останат непопълнени комбинации и тогава наистина ще се простят с парите !

fallback