Снимка: Istock

Овен (21 март – 19 април)

Карта: Колесницата

Юли ще бъде месец на движение и напредък за вас, Овни. Колесницата ви подтиква да поемете контрола над живота си и да продължите напред с решителност. В любовта може да се наложи да поемете инициативата и да се борите за това, което искате. В кариерата и личния живот ще видите прогрес, ако останете фокусирани и целенасочени.

Телец (20 април – 20 май)

Карта: Императрицата

Императрицата ви обещава месец, изпълнен с изобилие и плодотворност. За Телците, юли ще бъде време за грижа и внимание към близките. В любовта ще усещате топлота и подкрепа, а във финансов план могат да се появят нови възможности за растеж. Погрижете се за здравето си и не забравяйте да се наслаждавате на малките радости в живота.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Карта: Магьосникът

Магьосникът ви дава сила и увереност да постигнете целите си през юли. Вие имате всички необходими инструменти и умения, за да реализирате плановете си. В любовния живот бъдете креативни и отворени за нови възможности. На работното място и в личните проекти, използвайте своите таланти и умения, за да направите впечатление и да постигнете успех.

Рак (21 юни – 22 юли)

Карта: Луната

Луната ви приканва да обърнете внимание на интуицията си и да се доверите на вътрешните си усещания. През юли може да се появят моменти на несигурност и объркване, но слушайте сърцето си и всичко ще се подреди. В любовта и личните взаимоотношения се пазете от илюзии и заблуди. Бъдете честни със себе си и с другите.

Лъв (23 юли – 22 август)

Карта: Слънцето

Слънцето ви носи радост, успех и позитивна енергия през юли. Това е вашият месец да блеснете и да се наслаждавате на признанието и успеха. В любовта ще усещате топлота и хармония. На работното място и в личните начинания, вашата енергия и ентусиазъм ще привличат успехи и нови възможности.

Дева (23 август – 22 септември)

Карта: Справедливостта

Справедливостта ви напомня за важността на баланса и правдата в живота ви. През юли може да се наложи да вземете важни решения и да се справите с правни или административни въпроси. В любовта и взаимоотношенията, бъдете честни и открити. В професионален план, вашата обективност и справедливост ще ви помогнат да постигнете успех.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Карта: Влюбените

Влюбените предвещават месец на хармония и важни решения в любовния живот. За обвързаните Везни, юли ще бъде време за задълбочаване на връзката и вземане на важни решения за бъдещето. Необвързаните могат да срещнат някой специален. В професионален план, сътрудничеството и партньорствата ще бъдат ключови за успеха ви.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Карта: Смъртта

Смъртта не означава физически край, а трансформация и ново начало. През юли може да се наложи да се сбогувате с нещо старо, за да направите място за нови възможности. В любовта и личния живот ще има промени, които ще ви отведат към по-добро. В кариерата и личните проекти, бъдете готови за промени и адаптации.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Карта: Колелото на съдбата

Колелото на съдбата предвещава неочаквани събития и промени през юли. Бъдете отворени за нови възможности и готови да се адаптирате към промените. В любовния живот може да има неочаквани обрати, които ще внесат свежест и вълнение. В професионален план, съдбата ще ви предложи нови шансове за развитие.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Карта: Отшелникът

Отшелникът ви приканва да се вгледате навътре и да отделите време за самоанализ и размисъл. През юли може да усетите нужда от уединение и спокойствие, за да намерите отговори на важни въпроси. В любовта и личните взаимоотношения, това е време за изграждане на по-дълбока връзка със себе си и с партньора. В професионален план, вашата мъдрост и търпение ще ви помогнат да постигнете успех.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Карта: Звездата

Звездата ви носи надежда, вдъхновение и нови възможности през юли. Това е време за мечти и поставяне на нови цели. В любовта ще усещате оптимизъм и вяра в бъдещето. Необвързаните могат да срещнат някой, който ще вдъхнови техните мечти и желания. В професионален план, вашата креативност и оригиналност ще ви донесат успехи.

Риби (19 февруари – 20 март)

Карта: Луната

Луната ви приканва да обърнете внимание на интуицията си и да се доверите на вътрешните си усещания. През юли може да се появят моменти на несигурност и объркване, но слушайте сърцето си и всичко ще се подреди. В любовта и личните взаимоотношения се пазете от илюзии и заблуди. Бъдете честни със себе си и с другите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase