27

666666

преди 12 години

Не си мислете че някой ако спечели реално такава сума ще може да и се радва , животът му ще се превърне в най-реалния хорър-трилър който и по кината го няма.Всички нагли мутри ще се стараят да отвлекат него и семейството му за му отнемат парите.Такава сума е крайно опасно да бъде оповестявана публично и нейният притежател.Все едно подписват смъртната присъда на човека.

26

Анонимен

преди 12 години

Много ги разбираш бе, ей!

25

гурбетчия

преди 12 години

Мисля ,че никой на никого така лесно пари не дава ! Винаги се намират такива комбинации ,които не са попълнени и се изтеглят точно тези числа , обявява се ,че 1 или няколко човека са спечелили джакпота , а в действителност никой не го е спечелил ,така джакпотът остава за тотализатора ! По този начин тотализаторът се застрахова ,ако не постъпват по такъв начин при голям джакпот ,следващият път наистина могат да не останат непопълнени комбинации и тогава наистина ще се простят с парите !

24

Анонимен

преди 12 години

Дали и при тази лотария печелившият си знае предварително като в България?

23

коди

преди 12 години

Кой,кой ги е спечелил да му кажа как се харчат?

22

Анонимен

преди 12 години

Колко е лихвата върху 185 млн? Да кажем при 1,5-2%... Около 3 млн. евра на година, УХА! Ще ми останат и за кино...

21

за 14

преди 12 години

да бе, ако е БГ няма да посмее да се прибере и нас и за 3 дни за прасето само

20

за 18

преди 12 години

Браво! Един достоен българин! Другите биха ги пръснали по ***...

19

Анонимен

преди 12 години

Бих си взел още 2-3 жени и ще си обикалям с частния самолет, пилотиран лично от мене...

18

EU-citizen

преди 12 години

Ей, с тия пари бих помогнал на САЩ да изградят ПРО в България...

17

сс

преди 12 години

Това повечето хора на Земята въобще не можем да си представим колко пари са. Жив и здрав да е само човека! Аз лично с толкова пари не бих се застоял на едно място...ще обикалям най-хубавите места на света и ще си живея както ми е кеф.

16

vonoto

преди 12 години

dano e nqkoi na6enec.

15

БГ

преди 12 години

Дано да е някое българче, да ги вкара тук, да си живее като цар и да даде някой милион за благотворителност (но не на ***)..

14

anonimen

преди 12 години

Абе стига сте ги мислили англичаните,това е българин работещ във Великобритания.Само да не кажат че сме ги нагласили и уредили,и пак см им източили парите.

13

tarbuh - до 10

преди 12 години

Това не са САЩ с техните *** изплащания цял живот.от Евромилиони се изплаща ЦЯЛАТА и ПЪЛНАТА сума на ЕДИН път, при това не се облага с данъци. Виж им сайта. Отделно има и в уикипедия:"All prizes, including the jackpot, are tax-free (except in Switzerland) and are paid in lump sum."Така че този си печели пълни 185 милиона

12

КРИС

преди 12 години

ВЗЕМАШ КОЛКОТО ТИ ДАДАТ.КАТО СИ ПОМИСЛИШ КОЛКО МАЛКО ЩЕ СИ ЖИВ ПЪК КОЛКО МНОГО ЩЕ СИ УМРЯЛ....ВЗИМАЙ И БЕШ В КАЗАНА НА ЖИВОТА.

11

xj

преди 12 години

Ако е само 40% това са 78млн.Eвро !Естевтвено, че вески разумен и мислещ човек ще ги вземе, па макар и да са само 40%. То лакомията е ужасяващо нещо!

10

Анонимен

преди 12 години

Аха, то така става. Ако иска да си ги вземе веднага - 40% от печалбата. Ако ги иска всички - ще му ги изплащат на вноски в период от много години.

9

КОКО

преди 12 години

ТО ДОБРЕ АМА.......ОТ ТУК НАТАТЪК САМО КАХЪРИ......

8

късметлия

преди 12 години

сега остава да се окаже че е същият британец дето е спечелил и миналия рекорд