Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Шок рокерът Алис Купър призна пред светското издание Bang Showbiz, че често му се случва нещо да се обърка на сцената, като някой път това води и до сериозни наранявания.

Едно от тях, за което певецът разказва, е как преди години на шоу излязъл на сцената с рицарски меч и след като го размахвал през част от концерта решил да го забие в земята, но по невнимание го прокарал право през крака си, съобщава mp3.bg.

Естествено, андреналинът не му позволил да спре да пее и докато останалите музиканти от бандата изпадали в ужас от гледката, феновете бурно аплодирали поредната кървава сцена.

Това обаче не е единственият сакатлък на певеца.

"Всяка нощ се случва нещо. Преди време паднах на едно шоу и си счупих всичките ребра от дясната страна, но се качих отново на сцената за да си довърша сета", спомня си Алис.

"Имам около двадесет и осем шева на главата от друго шоу, тогава не осъзнавах, че съм се контузил толкова сериозно до четвъртото парче, когато почна да ми се вие свят и да виждам двойно. Но това е положението, когато си на сцената няма как да спреш шоуто, независимо какво се е случило", отбеляза Алис Купър.

Вижте какво е предсмъртното желание на рокаджията

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Справки_13

преди 12 години

Имах щастието да познавам, Мистър Сенко, живеехме на 100 метра :) Да се радвам на Коледната му елха :) Спомени :)Впрочеее :))) по твоита логика Металика са били три пъти в Бг : Алис два :)Сори за късният отговор, но работата не чака :) Мисли за мен в женски род :) Хубав ден :)

25

Справки_13

преди 12 години

Попитах, колко пъти са идвали в Бг не за да се заяждам, а да видя колко точно и какъв фен си на Металика...Най - вече да разбера на колко години си. Младо си личи ти :)Израснах с Купър.Това, че не го слушаш, не значи, че трябва да се оплюва.Сравненията както винаги не ти ги бива, защото ако погледнеш реално, Салиери и Мистър Сенко, поне не направиха грешките на Моцарт и Худини :)Дали слушаш Алис Купър или не няма значение, той е доказан! Мисля, че губиш. Имах щастието да познавам, Мист

24

tulski

преди 12 години

Драги 23, големите не могат да идват всяка година. Купър не знам, колко пъти е идвал у нас. Не се интересувам от него. Може и всяка година да идва. Това само показва, че не е търсен. И въобще се чудя, как може да сравнявате несравнимото - Металика с Алис Купър. Нима може да се сравнява Моцарт със Салиери, Мистер Сенко с Худини ?!

fallback