Снимка: Istock

Във времето на социалните мрежи общуването с другите става по-бързо и лесно. Любовната комуникация също е претърпяла промени. Всяка нова любовна тръпка преминава през комуникация чрез съобщения. Пишем, вълнуваме се кога ще видят съобщението ни, дали ще ни отговорят и т. н.

Понякога обаче попадаме в ситуация, в която се питаме защо той ни пише, след като изглежда, че не се интересува от нас? Минало е доста време от запознаването, имало е комуникация, но той не показва кой знае какви емоции, въпреки това си пишем.

Възможностите за това мъжко поведение са много.

Той не иска да ви изпусне като приятел, работите заедно и не иска да си създава драми, проучва какви са вашите нагласи спрямо него, страхува се да не ви загуби напълно, както и:

1. Има нужда да си повдигне егото – Вие го карате да се чувства добре и да изглежда добре пред другите хора, така че той се радва да ви има наоколо като жена, с която да си повдига егото, когато му е необходимо.

2. Вие сте във зоната на приятелите или пък даже и там не сте – На него може да му е приятно да си пише с вас от време на време, понякога дори да ви се обажда, но истината е, че няма интерес към вас като към жена.

3. Вие сте неговият резервен вариант – Ако не му се получат нещата с някоя друга, той е спокоен, че има вас. Иначе рядко би направил нещо спрямо вас, което да е сериозно като стъпка, показвайки че иска да сте част от живота му. Харесва ви, но не чак толкова много.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase