fallback

ГЕРБ са обсебени от идеята Костинброд още от началото на годината, заяви в предаването "Денят ON AIR" депутатът от БСП Александър Симов.

Той посочи, че не може да разбере защо на първия тур Бойко Борисов е заявил, че ГЕРБ печелят безапелационно изборите. Подобно на много хора, които искали промяна, Симов искал всичко да се разреши с едни избори.

"Базата, от която тръгва БСП от 2015 г., е зловеща", коментира той пред Bulgaria ON AIR. По думите му на много места червените изкарали най-подходящите кандидати за местната власт.

"Почваме да виждаме истинското лице на Фандъкова. Не смятам, че Манолова трябва да се срамува от своето минало. Не вярвам в идеята, че има червен, син, пембен вот, когато хората имат глави на раменете си", подчерта още събеседникът.

Той обясни, че е ясно, че хората, подкрепили Борис Бонев са такива, които нямаше да излязат да гласуват, ако той не беше кандидат. По думите на Симов Бонев е накарал цяло поколение да се яви пред урните.

"Голямата задача пред Манолова е да се обърне към тези хора. Смятам, че все пак те ще се появят пред урните и на балотажа", коментира още Симов и допълни, че левицата има реални шансове да спечели вота навсякъде, където има свои кандидати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

Надежда за София

преди 4 години

Герб руши, трябва да се даде шанс да се гради!

84

Вангелий

преди 4 години

Защо да ги привлича, те сами ще направилният избор и ще я подкрепят!

83

В Първанов

преди 4 години

А Аз ще гласувам за Манолова

fallback