"Сред основните приоритети за следващия мандат са придобиването на терени за изграждането на нови детски градини и училища, както и повече зелени площи", заяви в студиото на "Денят ON AIR" кандидатът за кмет на район "Триадица" Николай Терзиев.

Той отбеляза, че кварталите в района имат доста различна специфика един от друг и проблеми, които трябва да бъдат разрешени така, че нито един да не изостава в развитието си.

Кандидатът от ГЕРБ Николай Терзиев ще се изправи на балотаж в неделя с 31.54% срещу Димитър Божилов от "Демократична България" с 25.91% след първия тур.

"За съжаление политическата кампания за местните избори премина доста популистки и с голям негативизъм. Не се отчете всичко, направено за София до момента", каза още Терзиев.

Пред Bulgaria ON AIR кандидат-кметът подчерта, че нито един от кварталите в "Триадица" не е оставен без внимание.

"Бяха направени две изцяло нови улици – ул. "Княз Борис I" и ул. "Цар Асен". Освен това бе извършен цялостен ремонт на ул. "Алабин" и "Солунска". Изградихме над 25 000 кв. м тротоари. В ж.к. "Манастирски ливади" изградихме главен канализационен клон 3, т.е. вече са налице три напълно изградени канализационни клона. В момента водим и преговори за придобиване право на строеж за изграждане на ново училище в квартала", обясни Терзиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase