Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Мая Манолова, независимият кандидат, подкрепен и от БСП, и от десни партии, която ще се изправи срещу претендента от ГЕРБ Йорданка Фандъкова на втори тур в битката за София, не губи време и продължи с агитацията и в изборната нощ.

Oще по темата

"Ще продължа да работя със същия хъс, ще продължа да се боря и през следващата седмица, защото промяната е възможна и е близо", отсече тя.

Тя коментира, че разбира тези столичани, които не гласуваха днес, защото не са повярвали, че нещо може да се промени в София, но пък сега се видяло, че промяната е възможна.

"Изборът е свещено право, предстои да изберем между диктата и свободата, а София означава мъдрост", агитира Манолова.

Според нея столичаните са показали, че искат промяна.

"Но трябва и воля още една седмица, в която гражданите да покажем, че можем да се обединим, да покажем, че можем да сме солидарни, че можем да сме над партийните си пристрастия, когато се борим за промяната в София и за по-добър живот на всички, а резултатът който показахме днес означава, че можем да спрем корупцията, да спрем заедно партийния монопол над съдбата на хората, да спрем мръсния въздух във властта и на улицата", каза Манолова.

Тя призна, че уважава хората, които се борят, а не тези които се спотайват.

"Нужни са много сили, за да се справят гражданите с лъжата, кражбите и със силовата власт, а София няма нужда от усмихнато лице параван, зад което се крие всичко това, гражданите искат личности, които могат да носят персонална отговорност. Пробивът е направен от гражданите и това което партиите не направиха за 14 години, го направиха гражданите - София ще има балотаж", обобщи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

anon

преди 4 години

умница е и има енергия... но 10% няма как да превъзмогне... ще я накаже фъндъка на реалните избори

13

Ogre

преди 4 години

В какво ще се бори? Канадска борба или?? Щото и за кандидат-кмет не става, да не говорим за кмет.

12

Кио

преди 4 години

Ще свърши 100 пъти повече работа от Данка ... и е по-мъж от много други.Жалко,че не гладувам в Сф

fallback