Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Вотът на десните избиратели в София трудно може да бъде "напазаруван", смята политологът Антоанета Христова.

По думите ѝ на първия тур те са имали за кого да гласуват и са го направили.

Oще по темата

"Градската десница никога не е давала шанс на левите кандидати в София и затова или няма да гласува на втори тур, или ще подкрепят Йорданка Фандъкова“, прогнозира тя пред пред btv.

По думите й градската десница винаги е показвала достойнство при даване на гласа си.

Политологът Татяна Буруджиева коментира, че БСП се е отказала да направи национална кампания и ръководството й не е направило нищо, за да се вдигне активността.

"Трябваше да чуем от БСП какви са им местните политики, защото местната власт е проблем на националното ниво“, допълни още Буруджиева.

"Това го приемам по-скоро като доста фарисейска проява от страна на ръководството, което беше напуснало, допълни тя и посочи, че ако някой е подкрепил и работил за кампанията на Мая Манолова, това е градската организация на БСП“, посочи тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

postradal pasi

преди 4 години

До Анонимен e те точно тези са с пачките от сорос . десни или по точно купени от сорос

16

postradal pasi

преди 4 години

До до 12 Ционистите по билото на властта нарочно създават хаос тъй като искат пак да уловят риба в мътните води т.е. да си запазят заграбеното и да предоставят земята на България за хетаняху и ердоган

15

Анонимен

преди 4 години

Докато си го мерите по "достойнство" и партийному, не забравяйте, че за хората главният враг е корупцията, бедността, несправедливостта и все по-голямата социална ножица.

fallback