Кандидатът за кмет на район "Триадица" от ВМРО Любомир Милошев изрази мнение, че едва в последните две седмици кампанията за местни избори се е съживила и на фона на многобройни компромати и фалшиви новини, най-сетне се е заговорило какво е нужно на столицата.

Още по темата
"ВМРО има желание да се пребори и да стигне до балотаж", заяви Милошев в "Денят ON AIR". Той допълни, че дори и Ангел Джамбазки да не стигне до балотаж, от ВМРО не биха подкрепили друг кандидат.

"Ние смятаме, че не е редно да караме нашите гласоподаватели да подкрепят други кандидати. Готови сме да работим по теми, в схеми няма да участваме", разясни Милошев.

Роден и израснал в район "Триадица", Любомир Милошев смята, че познава добре проблемите в кварталите в района.

"Моят приоритет са хората от 25-40 години, както и оптимизирането на работата на администрацията, за да могат хората да се занимават с предприемачество без да имат пречки", каза още кандидатът за районен кмет в ефира на Bulgaria ON AIR.

Приоритет на партия ВМРО е и темата, свързана с ромските гета и незаконните постройки.

"Ако нещо е незаконно, то трябва да бъде съборено. Не става въпрос за популизъм и расова дискриминация, а за върховенство на закона", допълни ще Милошев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase