fallback

Не издигнахме най-добрите кандидати за кметове, заяви бившият зам.-председател на ПГ на БСП Антон Кутев в предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR.

"Този проблем с кандидатурите винаги е стоял пред БСП. Не избираме тези, които са най-подготвени, заради вътрешнопартийни проблеми. Не е нормално да се откажеш от добрите си кадри, само защото не са ти удобни", посочи Кутев, който в последните месеци е един от основните критици на лидера на партията Корнелия Нинова.

"Аз винаги съм защитавал младите, но те имат дълъг път, който да извървят. В някои ситуации не могат да се справят", отчете социалистът. Кутев призна, че отдавна не е разговарял с Корнелия Нинова.

"Тя е заобиколена от хора, които й говорят това, което иска да чуе", заяви бившият зам.-председател на ПГ на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 4 години

На мен пък ми харесва това, че Корнелия Нинова се опитва да налага млади хора, а не да залага пак на оялите се стари муцуни, преяли от миналите си нечистоплътни политически действия. Това е пътят, според мен. Аз съм десен човек и моят кандидат е арх. Борислав Игнатов от Демократична България, не бих гласувал за червен кандидат, но все пак смятам, че БСП трябва да започне малко по-начисто, ако иска да има шанс.

21

Нищо ново

преди 4 години

До Вярно ли е?: Откъде тези съчинения?

20

Проф. Константинов

преди 4 години

ВНИМАНИЕ ! СЛЕД КАТО ВЛЕЗЕТЕ В СТАИЧКАТА ЗА ГЛАСУВАНЕ ,СПОКОЙНО СИ ПРЕПОДРЕДЕТЕ ЛИСТАТА ЗА СЪВЕТНИЦИ , ПО НОМЕРАЦИЯ ,КАКТО ВИЕ ЖЕЛАЕТЕ. НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ПРЕДИЗБОРНИТЕ АГИТАЦИИ С РАЗНИ БЮЛЕТИНИ ,КЪДЕТО ПАРТИИТЕ ВИ ДАВАТ ПРИМЕРИ ЗА ГЛАСУВАНЕ ,НО СА ПОДРЕДИЛИ ПРИМЕРНИТЕ БЮЛЕТИНИ ПАК КАКТО ТЕ СИ ИСКАТ.

fallback