Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Резултатите в София през последните 14 години показват, че думите на ГЕРБ са повече от работата. Това каза водачът на листата за общински съветницина "БСП за България" в столицата Калоян Паргов.

"БСП заяви в началото на предизборната кампания. Казвам го като официална позиция, че няма да търсим решение на проблемите през вдигане на данъците и таксите. Има достатъчно пари в бюджета. Говорим за 1,5 млрд., 1, 7 млрд. последните години, които трябва да се харчат ефективно, по един по-различен начин, свързан най-вече с качеството и с контрола и ще постигнем видими резултати", заяви той пред bTV.

ГЕРБ Казват, че не работят на думи, а на дела: "работа, работа", но резултатите през последните 14 години ясно показват, че май думите са повече от работата, която е свършена до този момент. Говоря като оценка и на софиянци", уточни още лидерътна БСП - София.

Паргов обърна внимание, че БСП - София са били против вдигането на цената на единичния билет, която се е повишила с 60 %.

"Имаше и дело във Върховния административен съд, който за съжаление някак си не можа да стигне докрай", допълни още Паргов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 4 години

само герб ,напред,победа,към светло бъдеще

13

Анонимен

преди 4 години

ПРАВ СИ ПАРГОВ- МНОГО СИ ПРАВ, ВАС НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ СТИГНЕ, СРЕЩУ ВАС ДА БЯГА, Я ВИЖ- 1.1995Г/2.1997Г- 13 БАНКИ ФАЛИРАНИ И СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ ПОТЪНАХА В ДЪЛБОКИТЕ ЧЕРВЕНИ ДЖОБОВЕ, КОГАТО СЕ НАЛЯХА ОСНОВИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ, РОДИХА СЕ НОВИТЕ КАПИТАЛИСТИ, ЕДРИ МИЛИОНЕРИ, НО СОЦИАЛИСТИ, КОИТО РАЗБИХА ТОТАЛНО ДО ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНАХА- РАЗБИРАЙ ПРИВАТИЗИРАХА, ЧЕ КАТО ЯХНАХА МАЙБАХ И РОЛС РОЙС И ЕТО ГИ СОЦИАЛИСТИТЕ С НОВ ОБРАЗ- ЗАЩИТАВАТ ПРАВАТА НА БЕДНИТЕ И РАБОТНИЦИТЕ

12

Анонимен

преди 4 години

Ще гласувам за всеки, който нашути фандъка в празната крадлива кофа! Дори да е Сатаната!

fallback