fallback

Депутатът от ВМРО и кандидат за кмет на Велико Търново доц. Милен Михов категорично заяви, че Ангел Джамбазки има реални шансове за победа в столицата на местния вот.

Oще по темата
"От ВМРО отчитаме факта, че прекалено преекспонираме името му. Но това е най-добрият ни кандидат за София. Той познава добре проблемите на столицата", уточни Михов в предаването "Опорни хора" на телевизия Bulgaria ON AIR.

По думите му от ВМРО не са мислили за вариант, в който настоящият евродепутат да не бъде на балотаж и кого биха подкрепили в такъв случай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 4 години

Наскоро се обсъждаше сексуалната ориентация на Джамбазки.

29

Анонимен

преди 4 години

всички, дори и митю патлака, имат реални шансове да спечелят, стига само да се регистрират! но само фандъкова ще стане кметица за ЧЕТВЪРТИ мандат!

28

Анонимен

преди 4 години

Мая разкри далаверата с бюлетините в Костинброд и провали намеренията на ГЕРБ за пълна победа.Това беше дело на ГЕРБ и най-вече на Росен Желязков.Така че определението "костинбродска" е за гербаджийте.Иванчева беше "ударена"от Гешев чиято жена е съдружник с Ваклин. Колкото до V, абе на вас у село кво ви интересува кой ще е кмет на София?

fallback