Снимка: архив, Булфото
fallback

Милко Калайджиев ще се кандидатира за кмет на Свиленград, издигнат от ДПС.

„Добрите хора ще гласуват за мен, хората които ме харесват", посочи певецът.

Oще по темата

По думите му вземането на решението му отнело около 10 дни. Съпругата му обаче не е останала доволна, че ще се кандидатира за кмет.

„25 години съм се доказал вече, имам над 200 песни, цяло творчество, което колкото и да бъде плюто, все пак остава”, отбеляза Милко Калайджиев пред bTV.

Според него на първо място човек трябва да бъде дисциплиниран.

„Аз се интересувам от всичко, широкоспектърен човек съм. За всичките почти 30 години демокрация съм видял какво ли не. Кое може да ме изненада”, посочи още Калайджиев.

Той отбеляза, че все още не знае каква друга партийна подкрепа ще получи за кандидатурата си, но загатна, че кампанията му ще бъде много музикална и с много усмивки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Krom

преди 4 години

Не знам кои са тея добри хора, но за текстове като "пиленцата на батко" и "на батко играчката" с определен педофилски подтекст в някой други държави щеше доста да отнесеш. В България обаче, си флагман на чалга "културата". Ако бъдеш избран, значи си заслужаваме което ще получим.

66

Анонимен

преди 4 години

Чалгата очаквано навлиза в политиката, в едно просто и неграмотно общество като българското това е резонна действителност ! Гласувайте за про'стащина, тя ви доведе до мизерията съвсем заслужено, племе овче !

65

само от Мерак

преди 4 години

До Анонимен=54 15 години ни командва ПОЖАРОГАСИТЕЛ????????

fallback