Снимка: БТА
fallback

Кампанията ще бъде мръсна, подла и с всички средства! Тя е такава от много време, каза в предаването "Опорни хора" Вежди Рашидов

По думите му битката за София щяла да е тежка.

"Фандъкова много направи и промени облика на града! Заслужава четвърти мандат. Президентът, при цялото ми уважение към него, не бива да чертае разделителни линии. Не трябва  да се прави на политик", подчеррта той пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Дедо ти

преди 4 години

Рашидов, това е така, защото подавящата аст от т.н. ни "политици" са мръсни и кални хора. Правят това, на което са ги научили в семействата им. Преди много години техните предци бяха най-кресливите поддръжници на БКП, после на СДС... после на тези, от които имат полза.

30

Гoшу

преди 4 години

До имигрантНищо не сте оставили, просто вече измряхте пенсионерите комунисти и затова БСП вече никога няма да дойде на власт. А ГЕРБ ако бяха комунисти и наследници на Тошо селяка щяхте да се скъсате да гласувате за тях, ама не са, затова ги мразите и говорите безумия. Все едно да кажа, че Илон Мъск е наследник на БСП . Пълни тъпизми

29

германия

преди 4 години

брат вежди и ние сме с вас (берковски и монтански) българи.сега сме в дойчланд но и вие не ни забравяйте особено при избори.нали знаеш кой да търсиш за помощ в махалата.

fallback