fallback

Общ преглед
Мая Манолова и инициативният комитет подадоха документи за регистрация в Общинската избирателна комисия.

"Предупредих отдавна, че кампанията ще е мръсна. Днес на деня на Съединението не е момента да говорим за това. Днес няма да коментирам партии. Ще отговоря на всеки един въпрос по време на кампанията", каза Манолова.

"Искам да поздравя всички българи за празника. Показали сме, че когато сме заедно, независимо кой седи срещу нас, можем да го победим", допълни още Манолова, пише "24часа".
Oще по темата

Очаквам тази кампания да е за обединение на всички българи и разчитам на една феърплей кампания, каза още тя.

Манолова подчерта, че утре в 12 ч. ще очаква всички, които искат да се включат в кампанията, да дойдат в Южния парк.

"Кампанията тръгва. Вече имаме банкова сметка, която днес по-късно ще обявим на моя сайт. Ще приемаме малки дарения от граждани. Отказваме да се възползваме от възможността от подкрепа от корпорации и фирми. Ще приемаме единствено и само дарения от граждани. Зад мен като граждански кандидат стоят гражданите, не олигарсите, не фирмите", допълни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

97

Анонимен

преди 4 години

тая нали каза преди време, че нямало да се кандидатира за кмет... ужас, а хората и се радват

96

михаал

преди 4 години

ТУЙ НЯЩО КАК ЩЕ ВЪЗПИТАВА И ОПАЗВА СЕМЕЙНИ И МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ, ИЛИ ЩЕ ПРАВИМ ПОРЕДНИЯ БАРДАК. ВЯРНО Е КАЗАЛА ЧЕ БОРБАТА ЩЕ Е МРЪСНA.

95

Мая Костинбродска

преди 4 години

Кюстендилката Мая Манолова внучка на секретаря на държавния глава Тодор Живков д-р Никола Манолов и усмихнат член на БСП, е омбудсман и се грижи за гражданските ни права пример за чудна българска демокрация. На 29-тата година от началото на демокрацията България е разделена отново: наследниците на комунистите са тези, които единствено имат качествата да ни управляват. Останалите граждани са просто народът, който, както и да гласува, все тях избира.

fallback