Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Кметът на София Йорданка Фандъкова ще се кандидатира за кмет на столицата на местните избори, които ще се състоят на 27 октомври. Това обяви тя при проверка на строителството на участъка от третата линия на метрото от пл. "Орлов мост" до бул. "България".

София е моят град, тук съм израснала, тук съм отгледала дъщеря си, заяви тя.

"Очаквам в предизборната кампания да се изтъкват проблемите, пропуските, грешките. С моят екип имаме грешки, не сме застраховани. Но всички те ми дават възможност да направя изводи и при следващ проект да се справяме по-добре. Ще има промени и в структурата, за да направим работата си по-добра", заяви Фандъкова.

Тя благодари за доверието на структурите на ГЕРБ, които са я номинирали, както и на СДС.

"Аз съм гласувала някога за тях, нормално е новата и старата десница да са заедно. Получавала съм подкрепата на премиера и на държавата - иначе няма как да се развиват градовете. Моята мотивация е да работя", каза още Фандъкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

167

Анонимен

преди 4 години

Платена тиквена прислужница!

166

ОСТАВКА

преди 4 години

Тя избрала специалисти ти каква си така избираш специалисти ??Спрете да гласуват ееее за тая тя не обръща внимание на никой пишеш нищо тя е крадец лъжец никога ГЕРБ ? докога ще търпим ГЕРБ вижте как крадат лъжат

165

:))

преди 4 години

До 163 ВинетуВинето, ти не си нормален, нито софиянец! В СФ не са се гледали прасета, поне от 100 год насам! А ти нал бе гледал таквиз пък и ял филии с мас?

fallback