Снимка: Pixabay
fallback

Досегашният столичен кмет Йорданка Фандъкова още утре ще обяви своята кандидатура за четвърти мандат на поста, пише "24 часа". Тя ще бъде подкрепена от ГЕРБ и СДС.

Мая Манолова също вече е взела решение и ще се кандидатира. На 4 септември тя ще бъде издигната от инициативен комитет от неправителствени организации.

Преди това омбудсманът ще подаде оставка пред Народното събрание - може още утре, но най-вероятно във вторник.

Тя ще бъде подкрепена от БСП - председателят на столичната организация на столетницата Калоян Паргов каза това още на събора на Бузлуджа, той е разговарял и с Манолова за подкрепата й от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

113

Exec

преди 4 години

Аз само не разбрах, защо всички коментари са само за Фъндъкова и Манолова, и няма ни една новина за кандидата на Спаси София Борис Бонев?Изглежда, че и лошата реклама все е реклама, щото хората не чуват нищо за него от никъде, а тия двете получават безплата реклама.

112

Мая

преди 4 години

До часове ще реша дали да се кандидатирам за кметица на Софето..Но днес няма да е,имам още толкова много срещи за днес,даже успяха и да ми чукнат колата,таман се връщах от фризьорката..Ама ето още един повод да клъвна Фандъкова,с тези калпави ремонти- ето ти резултата- катастрофа...И щяла да иска ТРЕТИ МАНДАТ!! Само заради туй ще се кандидатирам,но ..няма да е нес,може би след дни,седмици,месециии...!?

111

Анонимен

преди 4 години

БСП нямат смелостта да излъчат кандидат, та се крият зад "граждански" комитети

fallback