Снимка: БСП
fallback

В началото на септември БСП ще е готова с подреждането на листата и кандидатурата за кмет на София, обяви председателят на Градския съвет на столетницата в София Калоян Паргов.

Oще по темата
"Всичко при нас върви по план-график. Готвим кампанията си за местните избори не от вчера. След подреждането на листата и кандидатурата ни за кмет на София ще завършим номинационната фаза и ще навлезем в горещата фаза на кампанията", обясни Паргов, цитиран от "Фокус".

Според него в момента има голяма маса от софиянци, които „имат очакване за промяна на модела на управление и за начина на изразходване на средства“.

Паргов увери, че ще се направи всичко възможно БСП да се впише в очакванията на обществото и да предложи нови и успешни политики за града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 4 години

Защо бе,чакате да се върне от гората ли,преди да падне шумата?

9

House M.D.

преди 4 години

Колега, вероятно сте поставен в известност, че едното не пречи на другото, а в случая с другаря Крум Зарков става дума за азбучна истина.

8

Анонимен

преди 4 години

БКП разбира най-вече от "начина на изразходване на средства", ама на софиянци този начин от 30 години не им е никак интересен. Защо ли по селата тук-там все още си гласуват за Тошо и чакат от него да им вдигне пенсиите?

fallback