Снимка: Булфото
fallback

Изборите са най-важният изпит за всички политици, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, която инспектира работата по възстановяване на сградата на минералната баня в Банкя.

Oще по темата
"В момента вървят номинации в почти всички партии. Започват номинациите и в ГЕРБ. Септември месец ще имаме резултати", посочи Фандъкова, цитирана от „Фокус“.

Столичният кмет не отговори дали ще се кандидатира за нов мандат, като посочи, че засега е съсредоточена върху ангажиментите, които е поела за устройството на града.

"Използваме лятото, строителният сезон, за да напреднем във всички дейности", подчерта Фандъкова.

Тя добави, че е запозната с номинациите и на БСП. "Номинират Мая Манолова като знаково лице на БСП", смята още столичният кмет.

По думите на Фандъкова тази година Столична община ивестира над 20 млн. лв. в използването на минералните води на София за хората.

"Очакваме следващата година по това време вече банята в Банкя да заработи", каза столичният кмет. Тя допълни, че стратегията на Столична община е водата да се използва максимално.

"Освен за балнеолечение, за спа-процедури, за басейните и всички останали дейности, които ще има в банята и ще се възстановят. Като вторично използване на минералната вода, цялата сграда ще се отоплява с минерална вода", заяви Фандъкова.

"Обявихме процедурата за избор на изпълнител за възстановяването на банята в "Овча купел". Другият голям обект е новият аквапарк парк "Възраждане", отбеляза още тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28А-а, ц, не са червените. Сините са,сините, които на 10-ти ноември бързичко почервеняха, те съсипаха София. Много искаха да я командват. И бързо се уредиха. Някои още лапат. Озърнете се бе, е, вече трудно ще ги познаете, не са с изтъркани непрани дънки и смачкани мърляви маратонки. Не го играят вече на равни шансове, равнопоставености и други глупости. Сега са либерализирани, че по-лесно се оправдават наглите кражби.

60

Анонимен

преди 4 години

До СОФИЯНЕЦЩом знае АМЕРИКАНСКИ - значи напълно заслужава да се изпари от София. Те всички селяни от самоковските села, за по-удобно преименувани и пререгистрирани като Боровец, знаят АМЕРИКАНСКИ.В скоро време ще заговорят и симеоновски език. Културни хора. От всичко разбират. От град боклучарник правят.

59

Анонимен

преди 4 години

Мръсотията и грозотията на София станаха емблема на нейното царуване. Грозно, опасно, малокултурно, безпорядък, архитектурен нонсенс, липса на елементарни битови удобства в инфраструктурата, пълно неглижиране на нуждите на старите и слабите хора, едно след друго изчезват предишните удобства и се появяват уродливи по предназначение и външен вид "устройства ". Никакъв уют, никакъв смисъл и потребност от новите "обекти". Урбанистичен кошмар.И кмет, и гл. архитект - по делата им ги познахме...

fallback