Снимка: БГНЕС
fallback

1150 са случаите на коронавирус у нас, регистрирани през последното денонощие, сочи статистиката на Единния информационен портал. Двама души са починали, а като излекувани за периода са посочени 2608 души.

От изследваните 6855 проби 17% са положителни.

През изминалите 24 часа в болници са приети 145 заразени. Хоспитализираните с коронавирус у нас са 920, като в интензивни отделения се лекуват 50 души.

Поставени са нови 1765 дози ваксини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 1 година

2000 лв е пътеката ако пациентът е лежал в болница, а не че личните лекари вземат х 2000 на пациент. Пълна глупост! Освен това 2 седмици болнично лечение на ковид пациент струва много повече от 2000 лв. Така че болниците са на загуба. Да ви е ясно!

27

Анонимен

преди 1 година

Аз двете числа мога да събера,мога и про-големи и наум.От къде са изсмукани тези числа ми е интересно! Статия се пише с коректни / достоверни / данни,иначе е по- добре да не се пише.Или всичко или нищо,иначе навява мисли че нещо е фалшиво!

26

Анонимен

преди 1 година

Стига лъгахте! Край мен всички са ваксинирани и никой не се е разболял от ново болест, нито пък му се е влошила старата, нито пък са били болни от ковид освен драма и то имала леки симптоми. Затова пък познавам доста преболедували неваксинирани със сериозни поражения- кой получил диабет, кой с миокардит, кой с инфаркт, косопад, депресии....

fallback