28

Анонимен

преди 1 година

2000 лв е пътеката ако пациентът е лежал в болница, а не че личните лекари вземат х 2000 на пациент. Пълна глупост! Освен това 2 седмици болнично лечение на ковид пациент струва много повече от 2000 лв. Така че болниците са на загуба. Да ви е ясно!

27

Анонимен

преди 1 година

Аз двете числа мога да събера,мога и про-големи и наум.От къде са изсмукани тези числа ми е интересно! Статия се пише с коректни / достоверни / данни,иначе е по- добре да не се пише.Или всичко или нищо,иначе навява мисли че нещо е фалшиво!

26

Анонимен

преди 1 година

Стига лъгахте! Край мен всички са ваксинирани и никой не се е разболял от ново болест, нито пък му се е влошила старата, нито пък са били болни от ковид освен драма и то имала леки симптоми. Затова пък познавам доста преболедували неваксинирани със сериозни поражения- кой получил диабет, кой с миокардит, кой с инфаркт, косопад, депресии....

25

От Берлин

преди 1 година

До28 Анонимен. И се радвай ..Дано си получил от партидите с ниска дозировка, че милиони други по света се питат какво стана? А, други Господ ги прибра.... Моите ковидари(бабата и дядото, със зетя и жена му) в София се набодаха.... И пак не смеят да контактуват и ходят без маски... Дано не ги гътне скоро отровата, че...... Имаме Нов Холокост -Ваксинационен! Бог с Вас и пазете децата

24

До 28

преди 1 година

Последиците са факт. Ваксинирани познати преди две години почнаха да капят като круши. Не мисли, че тези последици ще останат скрити още дълго време.

23

Анонимен

преди 1 година

Мхм. Преди ни предричахте тежки болести, до 3 месеца след ваксината, после станаха 6 месеца, после година после 5 години, сега - " след няколко години". Ха ха ха

22

Брейка

преди 1 година

Набодените льoхмани ще разберат какво са си вкарали до няколко години.

21

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че страхуващите се да се ваксинират са асоциални, необразовани , нискоинтелигенти, бедни,... По света ги наричат kовидиoти.

20

Анонимен

преди 1 година

Първа доза - 145 с еднодозовата ваксина на Янсен и 63 с първа доза от двудозовите ваксини. За да разбереш колко са с първа доза, трябва да събереш двете числа. Ще можеш ли?

19

Анонимен

преди 1 година

Пита колко са с първа доза. Ами има информация, намери си я сам. Защо някой трябва да го прави вместо теб? Отделно, че май не знае какво точно пита.

18

Анонимен

преди 1 година

Близо до мен има две лаборатории, в които се правят тестове. И пред двете има опашки от хора. Има още пет лаборатории, в които обаче тестове не се правят и там опашки няма.

17

Анонимен

преди 1 година

Всяка сутрин минавам покрай три столични лаборатории, всеки път няма нито един човек пред тях. Къде са тия 6000-7000 човека, които се "тестват" всеки ден! През зимата като изнасилваха хората за тестване за да ходят на работа, имаше по 10 човека опашка пред всяка.

16

Анонимен

преди 1 година

По морето и ученическите лагери всички кашлят. Никой не ги тества. Като се приберат - положителни за ковид с тест от аптеката. Ама иначе зараза няма

15

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане!

14

Станой от Ахелой

преди 1 година

за съжаление мой близък приятел на 45 който е с две ваксини и бустер, вече е на химиотерапия и от 130 кг стана 85 и едва се държи на крака. а беше як мъж почти два метра. разболяхте хората с тия отрови, засрамете се!

13

До 14

преди 1 година

Братовчед ми го лекуваха по телефона. Купи си антибиотик за 20лв. А те прибраха 2000лв.

12

Зозо

преди 1 година

...........Поставени са нови 1765 дози ваксини.......... Е такива метат пари от балкона :))))))))))))))))))))))))))

11

Анонимен

преди 1 година

Колко от поставилите си ваксина вчера са си били ПЪРВА ДОЗА? :) Колко?

10

До 11

преди 1 година

Чакахме ви *** да се включите и тук

9

Анонимен

преди 1 година

2...веднага ти казвам колко ми струваше на мен. Първия път с всички разходи и лекарства около 1000лв. ,като преди това 10 дена в болница бях. Втория път беше по-леко и ми излезе около 200лв и 10 дена карантина. Та така. За несъществуващ вирус много бърка в джоба.