Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

 497 са новите случаи с коронавирус в страната за последното денонощие, показват данните на Единния информационен портал у нас.

Oще по темата

Новозаразените за изминалите 24 часа са регистрирани след 7572 теста (6,5 процента). Към 70,5 на сто от новите случаи за денонощието са при неваксинирани лица. Близо 91 на сто от смъртните случаи са на хора без ваксина. Новопостъпилите в болнични заведения са 69 пациенти с COVID-19 (към 74 на сто неваксинирани).

Към нула часа днес хоспитализираните с коронавирус са 1851, от които 205 са в интензивни отделения. Активните случаи в България понастоящем възлизат на 177 615. 11 души с коронавирус са починали за последното денонощие.

През денонощието са излекувани 473 души и са поставени 339 дози от ваксина срещу COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

До 22

преди 2 години

Не бих си причинил повторно четене на номер 17. Под достойнството ми е. Радвам се, че излизаш извън кожата си, макар че змиите я сменят по- късно.

19

До тррролът

преди 2 години

Пиша ти бавно, щото знам, че не можеш да четеш бързо: броят починали, записани като починали от ковид е правопропорционален на милионите, точени от касата във вид на пътеки и бонуси по времето на пЛандемията. Ако не разбираш, помоли някой умен да ти обясни. Нямам вина, че си родена т.па.

18

Анонимен

преди 2 години

До До 18; 19 Винаги има "другите", докато дойде и твоя ред. Лошото винаги предстои. Така е устроен света.

fallback