20

До 22

преди 2 години

Не бих си причинил повторно четене на номер 17. Под достойнството ми е. Радвам се, че излизаш извън кожата си, макар че змиите я сменят по- късно.

19

До тррролът

преди 2 години

Пиша ти бавно, щото знам, че не можеш да четеш бързо: броят починали, записани като починали от ковид е правопропорционален на милионите, точени от касата във вид на пътеки и бонуси по времето на пЛандемията. Ако не разбираш, помоли някой умен да ти обясни. Нямам вина, че си родена т.па.

18

Анонимен

преди 2 години

До До 18; 19 Винаги има "другите", докато дойде и твоя ред. Лошото винаги предстои. Така е устроен света.

17

Анонимен

преди 2 години

До До 18; 19 Що за глупост? Ти да не си в предучилищна? Да си чувал за НСИ?

16

До 18; 19

преди 2 години

Лично ли ги брои, или го прочете някъде? И как още си жив след тази страшна пандемия, която според теб е довела до толкова смърт? Защо още не си умряла от ковид да питам аз, а все другите умират??

15

Анонимен

преди 2 години

Вече доказаха съществуването на руската фабрика за ботове, която работи от няколко години. Когато на някой му е изтрит вече мозъка, винаги могат да му се "имплантират" няколко клетки, които повтарят едно и също: пЛандемия, пръскат ни отгоре, фарма мафия, експериментални течности, глобалисти, Сорос, Гейтс, Байдън, и пр. небивалици, само и само да не се приеме действителността. Нищо че Путин е трийно ваксиниран и не допуска никой на по-малко от 10 метра.

14

Анонимен

преди 2 години

През 1980 година смъртността в България е била 8 починали на 1000 човека население. Преди епидемията беше 15 на 1000, а сега е 22-23 на 1000. Не бе, никой не умира, лъжат, ние сме безсмъртни.

13

Анонимен

преди 2 години

*** не вярвали, че през 2021 година в България починаха над 148 хиляди човека, при около 108 хиляди в годините преди епидемията, били ги лъжели. Боже, боже-е, как може да има такива хора?!

12

Анонимен

преди 2 години

Никой не им вярва, ама ги търпим все още да ни правят на балами. До кога ще ги търпим? Награждават ги вече за ограбването на държавата и диктатурата им за последните две години. Очаквайте и поредното пропагандно интервю с баба ви Радка..Не искате ли вече всеки да си получи заслуженото??

11

До 14

преди 2 години

Разбрахме, че някъде си прочел, че земята е плоска- връх в твоите познания. Нещо друго да си прочел?

10

Анонимен

преди 2 години

А кой се интересува от мнението на плоскоземния маргинал, дето пише коментари тук?

9

Анонимен

преди 2 години

Никакво закриване - циркът още не е свършил. Когато ги накажем и набутаме по затворите, тогава свършва всичко!

8

Анонимен

преди 2 години

Кой ви плаща да лъжете хората бе циркаджии?

7

Бате Сечко

преди 2 години

А, аз мога ли да ви е.... ба ***.... та ковидарска!?

6

Анонимен

преди 2 години

Една лъжа като я повториш 100 пъти, става ли истина?

5

Анонимен

преди 2 години

Пазете се и не обяснявайте как вирус няма. Приятел от дете почина на 33 от белодробна емболия седмица след положителна проба. Умря в леглото гърчейки се повече от 10мин, (кучето се разлаяло и не е ясно колко време преди това е започнал гърча) и то в ръцете на майка си. Не съм ваксиниран, но се пазя, а като се разболях не излизах 2 седмици въпреки, че ми мина на първия ден. През деня може да е 15 градуса, но вечер пада на 6-7 не излизайте без яке.

4

Анонимен

преди 2 години

Хаха, стига с тоя измислен вирус - Путин Ви излекува :) Всичко е пари и бизнис, на болните амбиций на богопомазаните ....

3

Анонимен

преди 2 години

До УмДокато не дадат отрицателен тест се смятат за болни въпреки че може да са оздравели.

2

Търчим за ваксина

преди 2 години

В неделя стъкмистиците почиват. 497 е брой не "нови случаи", а брой тестове, показали фалшиви резултати. "Излекуваните" всъщност не са се лекували от нищо, защото не са били болни от нищо; изтекъл им е срокът на принудителната карантина, наложена по резултати от фалшиви тестове. "Ваксините" залежава по незнайни складове, никой, освен чалнатите ваксманиаци, не се боде с бклците. Закривай ковид панаира..

1

Анонимен

преди 2 години

Според мен са решили да нулират статистиката.