Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Измина още една година откакто в България бяха регистрирани първите случаи на коронавирус. Две години променили познатия ни начин на живот, предаде БГНЕС.

Oще по темата

8 март 2020 г.: Първи два случая на коронавирус в България. Те са регистрирани в Плевен и Габрово. Съобщение, дошло от Националния оперативен щаб на извънреден брифинг в Министерски съвет посред нощ.

От това съобщение до днес страната ни премина всички възможни цветни зони на COVID-разпространението, властта се смени на няколко пъти и всяка опитваше да убеди населението в ползите от ваксинация.

Официално регистрираните общо преболедувалите българи са 860 142. Към днешна дата в лечебни заведения са настанени близо 3 хиляди души.

4 312 603 са общо поставените дози от препарати срещу вируса. 35 923 души загубиха живота си като 91 са за последното денонощие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Краси

преди 2 години

Само да попитам автора, дали само 36 000 човешки живота загубихме за тези две години??????? Първо, Петя Славова да напише колко аутопсии са направени за двете години и е установено, че хората са починали точно и само от Ковид? Второ, хайде да си направи труда да напише колко хора си отидоха през това време от рак, диабет, сърдечно-съдови заболявания и ред други болести, които умишлено оставиха на заден план с тези спирания на планов прием в болниците и спирането на плановите операции. Спрете се!

51

МЕД МАФИЯ УБИВА

преди 2 години

Всички са жертви на НАГЛО ПРЕСТЪПНАТА ДИВЕРСИЯ ПОД КОНТРОЛА НА МЕЖДУНАРОДНАТА МЕДИЦИНСКА МАФИЯ..Колкото повече и по хронично болни има толкова мед мафиотите и техните съучастници вкл лекари повече милиарди ограбват от народите ..Терористите мед мафиоти ползват холограмни оръжия вградени в лични карти,рецептурни книжки и здравно осигурителни книжки за терор следене и разболяване на ОСИГУРЕНИТЕ..

50

Анонимен

преди 2 години

Днес публикуваха предварителните данни на НСИ за починалите по седмици. За последната седмица с данни, която е първата за март 2022, починалите са 2367 и вероятно ще се увеличат малко. За сравнение в средата на февруари бяха 3554 по предварителни данни, но в годините преди епидемията бяха доста по-малко

fallback