52

Краси

преди 2 години

Само да попитам автора, дали само 36 000 човешки живота загубихме за тези две години??????? Първо, Петя Славова да напише колко аутопсии са направени за двете години и е установено, че хората са починали точно и само от Ковид? Второ, хайде да си направи труда да напише колко хора си отидоха през това време от рак, диабет, сърдечно-съдови заболявания и ред други болести, които умишлено оставиха на заден план с тези спирания на планов прием в болниците и спирането на плановите операции. Спрете се!

51

МЕД МАФИЯ УБИВА

преди 2 години

Всички са жертви на НАГЛО ПРЕСТЪПНАТА ДИВЕРСИЯ ПОД КОНТРОЛА НА МЕЖДУНАРОДНАТА МЕДИЦИНСКА МАФИЯ..Колкото повече и по хронично болни има толкова мед мафиотите и техните съучастници вкл лекари повече милиарди ограбват от народите ..Терористите мед мафиоти ползват холограмни оръжия вградени в лични карти,рецептурни книжки и здравно осигурителни книжки за терор следене и разболяване на ОСИГУРЕНИТЕ..

50

Анонимен

преди 2 години

Днес публикуваха предварителните данни на НСИ за починалите по седмици. За последната седмица с данни, която е първата за март 2022, починалите са 2367 и вероятно ще се увеличат малко. За сравнение в средата на февруари бяха 3554 по предварителни данни, но в годините преди епидемията бяха доста по-малко

49

Анонимен

преди 2 години

Пландемията залязва, ковидяните вече не се чувстват социално значими с техните 10 бустера и започнаха миграция от медицинското поприще към военната площадка под синьо-жълтите знамена. Сега чакаме и пландематиците да започнат да прогнозират бъдещите жертви на бомби.

48

Анонимен

преди 2 години

До Право в целтаМного от хората бяха уморени понеже на всички е ясно че по време на пандемията се лекуваха хората болни от ковид а останабите се оставяха на произввола

47

Анонимен

преди 2 години

Вече закрихме пандемията и открихме войната на путин.

46

До 41да си го кажем

преди 2 години

Вярно, само ваксината спаси Кунчо и разтовари здравната система за има-няма 2-3 месеца/"не съм постъпвал в болница". Ми верно, че не беше в болница като във Видин и Враца, беше си в луксозна клиника за сметка на тия, дето не успяха да избягат от коридорите и измряха "лекувани" с любезното съдействие на човеконенавистническата. ни "държава".

45

дo 43

преди 2 години

Измама разбира се, но за вас. Освен това и престъпление, че такива като вас са основната причина за смъртта на поне 36 000 българи. Ето затова в някои страни такива изгладени мозъци ги натириха и имат десетки пъти по-малко жертви.

44

Анонимен

преди 2 години

Затваряне на кардиологични отделения заради вируса/оф.информация-пример УМБАЛ Бургас/ и в списъка на починалите най-много с "придружаващи" сърдечни.Престъплението на века/за сега/.Вирусът ликвидира социалнозначимите сърдечни,диабет,белодробни, онкологични и един руски доктор го ликвидира от раз с бомби, куршуми и гранати и да не дава Господ с ядрени ракети.

43

Анонимен

преди 2 години

Да за съжаление и срам, загубихме почти 36 000 българи. Благодарение на същите тези които сега пропагандират в полза на путин, същите бяха и най-активните антиваксъри!!!

42

Право в целта

преди 2 години

Две години от най-голямата измама в историята на човечеството!

41

Ковита ма чална

преди 2 години

Възраждане яхнаха вълната на недоволството и влязоха в парламента. По-прocтите гласуваха за тях. Неадекватните мерки и фалшивите новини вкараха агенти на Путин в Народното Събрание.

40

Дайте да си го кажем

преди 2 години

Само ваксината спаси Кунчо от сигурната смърт на смъртоносната болест хрема.

39

Три Бустера

преди 2 години

Бай Шиле от "лекар" стана шоумен. Щаб ли ще водиш, шоу ли, кво ли? Това е несериозно.. стига!

38

ГОСПОД ГЛЕДА!

преди 2 години

Господ гледа, Витанка.. Кунчо, бай Шиле! Розовокоске... Господ Гледа!

37

Анонимен

преди 2 години

Не и според избирателите на *** - вее интелигентни хора с iq 40.

36

дфа

преди 2 години

Някъде четох, че мерките повече са навредили отколкото самия вирус, Така че нищо чудно. Колко хора не смееха да се прегледат. Истината е че в България човешкия живот не струва нищо. Няма никаква човещина.

35

Анонимен

преди 2 години

Загубихме много повече последните години - заради некадърно престъпно мафиотско управление; тотална абдикация на здравната система от основното й предназначение - да лекува хората; заради мизерията, в която бе натикан българския народ; В болниците И в момента хората биват затваряни по стаите, заключвани, без грижа и лечение, без дори да бъде почистена общата тоалетна вътре, без да има кой да наблюдава хората, които са на кислород, без да има дори кой да им даде да ядат и да пият. Ад!

34

Анонимен

преди 2 години

Загубихме ги най-вече, заради нежеланието на т.нар. здравна система да пропагандира укрепване на имунитета с природни средства и да обучи личните лекари да реагират адекватно в самото начало на заразяването. Вместо това получихме масова истерия чрез СМИ и изписване на тонове излишни антибиотици. А, да, и призива да се ваксаме с модерните вакси.

33

до 30

преди 2 години

Ти мани майтапа, ама на 3 мои познати им сложиха стентове в частни и 1 държавна инвазивни клиники, а пък те си бяха здрави преди да ги приемат за лечение.. Вероятно възстановяват старата практика да поставят стентове не по медицински индикации, а от лични финансови съображения.