Снимка: БГНЕС
fallback

Доц. Атанас Мангъров бе опроверган от още една болница, след като заяви, че имало починал от коронавирус ваксиниран пациент в Инфекциозна болница. От болницата заявиха, че нямат подобен пациент, което провокира Мангъров да пусне пост в социалните мрежи.

"Кой всъщност лъже и защо ли лъже така? Последният ваксиниран пациент, който беше лекуван в Инфекциозна болница, почина преди 3 дни в реанимацията на болница "Токуда".

Oще по темата
Проф. Червенякова много добре знае, защото за голямо съжаление човекът, когото и двамата познавахме беше съпруг на нейна близка сътрудничка", написа той в социалната мрежа Facebook.

От "Токуда" обаче също го опровергаха.

"Във връзка със запитвания от журналисти и поради засиления обществен интерес по темата, Ви информираме, че в лечебното заведение няма пациент, прехвърлен от Инфекциозна болница в реанимацията на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, който да е бил ваксиниран и да е починал от Ковид-19", гласи официалното им съобщение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

102

Ами

преди 2 години

Светла им памет на починалите от ваксини. Скоро няма да могат да крият случаите, ми се струва...

101

Ха!!!!!

преди 2 години

До Анонимен 102 Ако не са го баннали вече от всякъде, чакам отговора на Мангъров до Токуда, и чак тогава ще взема отношение, кой прав кой крив.

100

Анонимен

преди 2 години

Крият! Не е само един и навсякъде по света излизат случаи един след друг, последно някакъв македонец е бил ваксиниран преди няколко дни и починал на АМ Струма!

fallback