102

Ами

преди 2 години

Светла им памет на починалите от ваксини. Скоро няма да могат да крият случаите, ми се струва...

101

Ха!!!!!

преди 2 години

До Анонимен 102 Ако не са го баннали вече от всякъде, чакам отговора на Мангъров до Токуда, и чак тогава ще взема отношение, кой прав кой крив.

100

Анонимен

преди 2 години

Крият! Не е само един и навсякъде по света излизат случаи един след друг, последно някакъв македонец е бил ваксиниран преди няколко дни и починал на АМ Струма!

99

Анонимен

преди 2 години

Съмнявам се в Токуда не в Мангъров просто не могат да му затворят устата ако вземе че се гътне случайно ще кажат че е от Ковид

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 "Може да е починал в Инфекциозна, но Червенякова и други лекари да са нагласили смъртния акт, така че да е другаде смъртта му!" Мда, "може" ако си на 7 годинки и си мислиш, че една частна болница като Токуда просто ей така ще "нагласи" смъртния акт на починал другаде пациент и то САМО ЗАЩОТО Е ПРЕДВИДИЛА, ЧЕ МАНГЪРВО ЩЕ Я НАЗОВЕ КАТО МЯСТО НА СМЪРТТА. Фантасмагориите на дечурлигата анти-ваксъри, нямащи връзка с реалността, край нямат!

97

До списъка

преди 2 години

Благодаря за мнението.Не са от абонираните за телевизионния екран.Няма да питам що.:)) За трезвомислещите е ясно.

96

Анонимен

преди 2 години

Подобни болници като тая ,преди време не приемаха болни от тоя вирус ,сега много са загрижени ,явно добри пачки им дават

95

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че има пропаганда - въпросът е коя от двете страни лъже. Защото Мангъров много напираше, че вирусът бил просто грипче и се лекувал с чай, а сега пък били крити починали ваксинирани болни.

94

Праведен

преди 2 години

Абе, тоя няма ли най-накрая, кой да го зарази !

93

Списък на светила

преди 2 години

До: номер 93 доц. Атанас Мангъров; доктор Трифон Вълков; проф. Илко Гетов; проф. Доброслав Кюркчиев... има и други.Всички те казват фактите. Казват истината. Измишльотините, фантазиите, мокрите сънища, научната фантастика е оставена на коремните хирурзи, ортопедите, травматолозите и... политиците.Да поясня: Няма лекар, който да е против ваксините. Различните мнения са срещу методите на прилагането им (доброволни, препоръчителни, задължителни, принудителни и насилствени)!

92

Анонимен

преди 2 години

Кой е този смелчага да каже че ваксан е починал. Много ясно че ще отрекат защото ще ги затворят и повече никога няма да имат болница.

91

ъъъ

преди 2 години

До Анонимен 90Мангъров е като глас в пустиня срещу гъмжило от пропагандатори на ваксините във всички възможни медии. Ако някой все пак е избрал да повярва на Мангъров, а не въпросните папагали, вероятно е имал своите основания. Ако аз напр. утре заболея тежко от Ковид, може да приема, че е заради лош късмет, заради цигарите.. малко вероятно е да го припиша на липсата на ваксина, но в никакъв случай няма да обвиня Мангъров само защото е имал смелостта да сподели непопулярно мнение.

90

Анонимен

преди 2 години

Никой не посочи светило на което може да се вярва.Явно, няма такива.Но за съжаление още дълго ще ни се налага да слушаме празнословията на назначените за такива.

89

Анонимен

преди 2 години

Мангъра този Бг Менгеле тотално се оплете в лъжите си. Жалък индивид умори хиляди които му вярваха

88

Анонимен

преди 2 години

До СигурноВаксинирани са тези, на които са сложени 2 дози, а те се слагат след определен период.За Пфайзер срока е 14 дни, затова тези, които са само с 1 доза, за период от 14 дни се водят не ваксинирани.

87

Анонимен

преди 2 години

До ъъъ А, дали не са се ваксинирали, защото са повярвали на лъжите на Мангъров? Кое е по-вредно: да лъжеш със съзнанието, че може да загинат хора или да повярваш на лъжец, на който не му пука колко ще умрат заради лъжите му??? Мангъров е масов убиец!!!

86

Анонимен

преди 2 години

Имам желание да убия този нагъл лъжец с камъни, и вероятно не съм единствения.

85

Сигурно

преди 2 години

Починалият е бил с ваксина от по-малко от 14 дни. Интересно защо до 14 дни след ваксинация ги водят неваксинирани? Дочувам вече за няколко случая на осакатени от ваксини и всичките ги водят неваксинирани, защото не е изтекъл този период!

84

Колов.

преди 2 години

От както са ваксините мрът неваксинираните факт.. Проблема е ,че ще почне децата.

83

Кольо Тончев

преди 2 години

Е... ......си вредният човек.Този е типичен Тома -неверни.