Снимка: архив, Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg
fallback

Новите случаи на коронавирус у нас за изминалото денонощие са 1405 при направени 21 906 теста, показват данните от Единния информационен портал.

Новите случаи представляват 6,4% от всички тестове за денонощието. Те са със 104 случая повече от вчера, 17 август.

Oще по темата

Общият брой на потвърдените случаи на заразяване с коронавируса у нас е 435 940. Активните случаи са 16 983.

Общият брой на хоспитализираните пациенти с коронавирус е 1832 (1 658 вчера, 17 август). Пациентите в интензивни отделения са 160.

Излекуваните за последното денонощие са също 160.

За изминалите 24 часа са регистрирани нови 19 смъртни случая.

Поставените ваксинни дози са общо 2 176 168, от които 12 219 за последното денонощие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

176

Анонимен

преди 2 години

218 - ами и аз не съм се разболявал от 25 години и не съм стъпвал в болница, но си плащам като поп здравните осигуровки. Така че стига сте мрънкали.

175

До 217

преди 2 години

Лошото е, че ще плащаме и за ваксините, и за медицинските разноски за лечението на разболелите се неваксинирани, и на медицинския персонал, и със загуба на хора, и икономически. И неваксинираните също ще го плащат това. Заради масовото нехайство и страх на българина от ваксина. А като нищо останалите държави ни и затворили тук. Явно единственият ни изход е ЕС да ни наложи някаква единна политика за справяне с пандемията и накрая да се ваксинира тая дива популация.

174

Aнонимен

преди 2 години

Трагедията у нас е ниската образованост. Хората не са научени, че във века, в който информацията ни залива отвсякъде, е важно да можем да отсяваме фалшивата и некачествена информация от истинската. И да разсъждаваме върху информацията изобщо.Второто е лошата медийна кампания, с честото изкривяване на истината в бомбастични заглавия. Ами не се ваксинирайте. Като умре светът, защото се е ваксинирал, и останат само умните българи на планетата, да видим как ще е нататък...

fallback