176

Анонимен

преди 2 години

218 - ами и аз не съм се разболявал от 25 години и не съм стъпвал в болница, но си плащам като поп здравните осигуровки. Така че стига сте мрънкали.

175

До 217

преди 2 години

Лошото е, че ще плащаме и за ваксините, и за медицинските разноски за лечението на разболелите се неваксинирани, и на медицинския персонал, и със загуба на хора, и икономически. И неваксинираните също ще го плащат това. Заради масовото нехайство и страх на българина от ваксина. А като нищо останалите държави ни и затворили тук. Явно единственият ни изход е ЕС да ни наложи някаква единна политика за справяне с пандемията и накрая да се ваксинира тая дива популация.

174

Aнонимен

преди 2 години

Трагедията у нас е ниската образованост. Хората не са научени, че във века, в който информацията ни залива отвсякъде, е важно да можем да отсяваме фалшивата и некачествена информация от истинската. И да разсъждаваме върху информацията изобщо.Второто е лошата медийна кампания, с честото изкривяване на истината в бомбастични заглавия. Ами не се ваксинирайте. Като умре светът, защото се е ваксинирал, и останат само умните българи на планетата, да видим как ще е нататък...

173

Анонимен

преди 2 години

Стига с тази настинка, който иска да се боцка , щом ще му спре паник атаките ! Продължете с живота си Хораааа ! Тъжно ми е като гледа дядовците по улицата в тая жега, омотали по 3 маски ....Само ги стресирате !!!

172

Анонимен

преди 2 години

Във Варна е пълно с чужденци, черни, бели, даже и индианци има, кой кашля, кой киха, влизат само с някакъв тест и никой не ги проследява. Пълен кошмар е това лято, пир по време на чума. Два месеца чака рака, за жълти стотинки, и естествено сега се вайкаме с нова вълна. И всичко това, заради мноооого важния ни туризъм, заради който всички ще плащаме??!

171

Анонимен

преди 2 години

Гадове наивни не слагайте минуси

170

Анонимен

преди 2 години

Охо ,вируса та вируса , а защо не затварят и да има мерки ,или какво явно няма вирус и лъжат

169

Анонимен

преди 2 години

Заради два месеца чужденци в "туризма", сега целия бг народ ще страда. Защо пускахте в Бг *** и пульо само с по едно тестче , нима не знаехте че ще внесат заразата?? Или заради някой лев и майка си ще продадете?! Който чак толкова иска да влиза в Бг да кара първо карантина, само в тук сме като разграден двор и мерки нула!!!

168

до 231

преди 2 години

Но как може под всяка статия да *** така, да му вярват, без да проверят информацията. Кал Ел го виждам постоянно по цял ден https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7036342/

167

Анонимен

преди 2 години

До мхм Човека *** здраво. Информацията за изолирания вирус е навсякъде. Има картата със секвенцията му. Буквално. Достъпна за всеки, който се интересува. Човека просто има задача по цял ден да пише една и съща опорка. Никога не е имал и намерение да води смислен разговор или пък да се позовава на факти.

166

Анонимен

преди 2 години

До До 216/225 "Със западна никога не бих го сторил. Водят до .. " Прибери си хонорарчето от Фейсбук приятелите си ... вече не се и криете.

165

Анонимен

преди 2 години

до 216 - Ми никой не те спира да литнеш с един тест до Русия или Сърбия и да си боцнеш спътника. Както каза - демокрация е, не ти трябват разрешителни от партията и ДС, за да напуснеш страната.

164

Анонимен

преди 2 години

1832 в болници? горките хора, можеха да са здрави ако радев не беше спрял ваксинацията . радев им отне всичко, помнете!

163

до 225

преди 2 години

Можеш ли да обясниш какво и как във ваксините води до безплодие, или си чул този мит от една жена на пазара?

162

До 216

преди 2 години

Уж живеем в демокрация а не ми дават правото да си избера с коя ваксина да се ваксинирам. Със западна никога не бих го сторил. Водят до тромбози, безплодие и трябва да си сложиш 100 дози евентуално да те прескочи вируса. Благодаря но щом нямам избор майната им на западните ваксини. Всеки е карал грипове ще мине и този ако е рекъл Господ да ни прескочи. Ако ще и 30 часа в денонощието да ми ги рекламират със западна вааксина никога.

161

Кал-Ел

преди 2 години

До 219. Добре, че имаш гадателски способности. Ако разчиташе само на тролене по коментарите, нямаше да имаш сили да цъкаш по клавиатурата.

160

Чоко

преди 2 години

Корона вируса няма да изчезне а ще се появява на различни вълнички непрекъснато. Трябва да се научим да живеем с него. Затварянията няма да доведат до нищо. Просто отлагане на неизбежното.

159

Анонимен

преди 2 години

Някой в състояние ли е да ми обясни какво значи "Активните случаи са 16 983."? Толкова хора боледуват в момента? Че кога са се заразили, та още боледуват?

158

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел........Разбрахме вече, че нямаш други удоволствия в живота. Поне записваш ли си постовете, да ги издадеш някой ден? Може и да кандидастваш пред СЗО за безплатно издаване - ще представляват известен интерес за психиатрите.

157

анонимен

преди 2 години

Свиквайте. Адаптивните хора вече се научиха да живеят с вируса. Ваксинирайте се, това е решението в борбата. Коронавирусът като стане сезонна инфекция, както казват специалисти, че ще стане, няма да ни тормози. Въпросът е, че много хора ще излязат от тази пандемия още по-нахални, самоуверени и самодоволни. Те винаги са си били такива, но можеха да се променят и да не си налагат мнението. Но пандемията и съмнението, че има вирус, когато има и е страшен, засили това.