Снимка: БГНЕС
fallback
Индия отчете нов рекорд от смъртни случаи, след като държавни служители заявиха, че до вчера в страната са загинали над 200 000 души, пише БГНЕС.
 
В страната бяха отчетени над 3000 смъртни случая за денонощие – антирекордът беше регистриран вчера с 3286 загинали. Страната неотдавна беше на колене, като само за една седмица бяха регистрирани два милиона новозаразени.
 
Понастоящем Индия е с четвъртата най-голяма смъртност в света, след САЩ, Бразилия и Мексико. В никоя от тези страни кризата обаче не е била толкова бързо настъпваща и изискваща спешни мерки, каквато е в момента в Индия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Възможно е

преди 3 години

Напълно нормално предвид мащабите Индия колко милиарда население са? Според worldometer в Индия населението е 1,391,123,637Така че 200 000 нищо не са за милиардно население.Сега ще гледаме състезание коя държава в света ще се прави на най-засегната особено за Европейският союз е критично важно после да дрънчат пари за сметка на останалите.

13

Анонимен

преди 3 години

И аз за падащите китайци си мислех, като видях индийските "новини"! Същата схема ползват пак!

12

Койчо

преди 3 години

Същият номер, както с "падащите из улиците" китайчета от преди 1 година... ВЕрвайте бре, оФФце... НедоКлан..., недовсксани... :))

fallback